Anthony HopkinsI

Philip Anthony Hopkins

8,9
129 183 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anthony Hopkins

ale mam wrazenie, ze w kazdym filmie gra tak samo. Te same gesty, te same miny, podobne zachowanie... czy to plus czy minus?

malkontent

Mnie właśnie to urzeka w tym aktorze. Mimo narzuconej roli, charakteru granej postaci i jej sposobu zachowania, Hopkins daje jej również trochę od siebie; nie jest sztuczną lalką, lecz doświadczonym aktorem który potrafi wnieść coś do postaci. Moim zdaniem np. o jeśli mówimy choćby o filmach milczenie owiec i joe black nie można powiedzieć że "zagrał tak samo".

extraordinary_girl1

Ja nie czaje. Na profilu chyba każdej osoby z Top100 jest temat: ciągle gra tak samo!!! Dajcie już sobie z tym spokój bo wyjdzie na to że nikt nie potrafi zagrać dwóch innych ról.

paciek

Przeglądasz profil każdej osoby? Wzruszyłam się. Co do tematu- nie podoba Ci się, to nie musisz się wypowiadać.

użytkownik usunięty
malkontent

Tak zgadza sie. Ale to zarzt, jaki stawia sie kazdemu aktorowi... najwyrazniej jest to pewne ograniczenie, jakie narzuca cialo. W historii kina "niewydarzyl" sie jescze aktor z osobowoscia wieloraka lub innym zaburzeniem... a szkoda.

malkontent

Wydaje Ci sie. Jest wiele ról które odgrywa "inaczej" aczkolwiek są ktore gra podobnie... ale jest on tylko człowiekiem. Nie ma aktora co by grał w każdym filmie inaczej.