"to moj ulubiony aktor" albo "XX jest the best" albo "O NIE!!!! XX spada/znow na pierwszym miejscu/niezasluguje na to miejsce" i podobne... SZANUJCIE SERWERY FILMWEBU!!! - w koncu placa ogromne pieniadze za nie, a wy je tak marnotrawicie, na jakies oczywiste, nikogo nieinteresujace komentarze...
a co ci przeszkadza moj post skoro nie przeszkadza ci milion innych, bezsensownych postow??? ;>
A ten ;| To napisz w regulami nie co wolno a czego nie wolno pisać.... bo juz sie pogubiłem w tym wszystkim.
Nie no ludzie, ja cos mam do powiedzenia, a ci co nie maja, nie rozumiem po co marnuja swoj czas, by poraz kolejny podzielic sie zachwytem dla swojego naj aktora. Nie wystarczy wam dodanie sobie danej osoby do ulubionych i postawienie mu 10??? Po prostu jest to nudne, gdy sie wchodzi na dana strone a tam 10 razy "XX jest najlepszy", "XX zasluguje na pierwsze miejsce na filmewie"... a to z kolei prowokuje rownie bezsensowne posty prowokatowrow (nie 'oponentow', ktorym sie po prostu nie podoba dany aktor, ale umieja to uzasadnic, tylko prowokatorow)
Ciekawe sa posty, ktore poruszaja jakies kwestie problemowe, np. "co sadzicie o grze w filmie takim a takim", albo "czy slyszeliscie, ze xx zrobil to i to, co o tym sadzicie". Oczywiscie ja tu nie jestem administratorem, zeby mowic innym co wolno a czego nie wolno, tylko mialam nadzieje, ze moze tym watkiem sklonie kogos do autorefleksji... bo naprawde az mi sie zygac chce, gdy widze te wasze och-achy. Naprawde nie macie juz nic lepszego do powiedzenia???
rozumiem.ale ktoś ma potrzebe napisania ,och to mój ulubiony aktor' to pisze.Bo to jest forum,nie zawsze jest kim pogadać o kinematografii czy umiejętnościach aktora/aktorki/filmu.
Problemem jest niski wiek większości użytkowników i fakt że niektórych nie interesuje ,techniczna strona'.piszą bo piszą.czują potrzebe,lub po prostu sie nudzą.
Dlatego uważam że twoja ,manifestacja' nie ma sensu.to znaczy sens jakiś ma,tylko nie znajdzie zastosowania.
no chyba masz racje, ze nie znajdzie zastosownia... w takim razie zakonczmy juz ta rozmowe i pozwolmy watkowi umrzec smiecia naturalna i odplynac w otchlan filmwebowych watkow bez zastosownia...
PS wszystkich, ktorzy maja cos do powiedzeinia zapraszam do watku "moj ulubiony film z AH". Tam sie co nie co i kontrowersyjnie wypowiedzialam na temat dokonan aktorskich szanownego pana i jestem ciekawa co userzy, ktorzy maja cos do powiedzenia, mi odpowiedza ;)