kim on w ogule jest? jakis Chopkins. nigdy o nim nie slyszalem.... co ta marna aktorzyna robi na 4 miejscu?
Gdzie Cię chwali? xD Byłam mała a już obijało mi się o uszy jego nazwisko.
To, że jesteś głupi nie upoważnia Cię do obrażania tak znakomitych postaci.
Mógłbyś mieć na tyle wstydu by się nie chwalić swoją głupotą. xD
" marna aktorzyna" Jezu kochany! o_O
chowali* (klawiatura szwankuje)
Usprawiedliwiam na wypadek gdybyś miał zamiar łapać mnie na słówkach a z doświadczenia wiem, że nie mając nic mądrego do powiedzenia doczepisz się do wszystkiego.
Hymmmm! Ja też o nim nie słyszałam. Co to za typ z "Mody na sukces"?;]
Bardzo przepraszam, ale czasami mi się zbiera na wypisywanie takich rzeczy jak czytam wypowiedzi niektórych osób na Filmwebie... Dość słaba prowokacja, ale fakt, że dawno się tak nie ubawiłam. Czasem się zastanawiam co robią administratorzy, że nie usuwają takich wątków. Eh!
PS. Do tego tematu idealnie pasuje ten demotywator - http://demotywatory.pl/234683/Dajesz-sie-sprowokowac#comments
kiepska prowokacja człowieku. W ogóle ludzie, po co to robicie? Macie z tego jakąś perwersyjną satysfakcję, jak was 50osób pod topikiem zbluzga?
Ta marna aktorzyna jest wybitnym aktorem, najlepszym w historii kona!
ty specjalnie takiego kretyna udajesz czy taki jesteś na prawdę?
Naprawde nie warto wpisywac kolejnych odpowiedzi. To jeden z tych typow, dla ktorych istnieje tylko ocena 1 i 10. Autor ma takze klopoty ze wzrokiem, bo oglondal MILCZENIE OWIEC, a nie widział tam HOPKINSA.Osobiscie uwazam, ze konta takich osob powinny byc usuwane, ale kazdy ma prawo sie wypowiedziec, jednak takie osoby jak autor tematu powinny sie najpierw 5 razy zastanowic i pomyslec o uzytkowniakach, ktorzy chca normalnie korzystac z FILMWEB.PL
kiedyś to były nawet śmieszne te prowokacje ale teraz...to już nawet żałosne nie jest...
poniżej jakiejkolwiek krytyki ;/ ...
Dajcie spokój, nie ma co karmić trolla - nie warto odpisywać, wtedy temat niedługo zejdzie gdzieś w otchłań tematów:)
a widzieliście w ilu filmach zagrał i to jakich.jest świetnym aktorem. w filmie "milczeniu owiec" zagrał rewelacyjnie
Hhah po pierwsze Hopkins , to nie jest Filemon czy Bonifacy czy Smerfetka , To jest prawdziwy aktor;)
Patrząc na twoją wypowiedź i filmy, które widziałeś można przypuszczać, że "3" w nicku to twój wiek.
Pozwól, że Ci wyjaśnię jak działają te fikuśne gwiazdki przy filmach. Nie bez powodu jest ich aż 10. I w cale nie chodzi o to, że filmom, które widziałeś daje się 10, a tym, których nie - 1. Chodzi o to, że klikasz na tą gwiazdkę przy której pojawi się ocena, jaką chciałbyś filmowi wystawić.