czytając wypowiedzi typu ,,Hopkins jest beztalenciem''mozna latwo zauważyć ze 10% uzytkowników filmwebu to tępi prowokatorzy,jakaś fanka lohanki napisała kilka absurdalnych zdań i od razu miała odzew w postaci setki wypowiedzi gnojących ją ile wlezie.wiadomo że jeżeli ktos nazywa wielekiego aktora beztacenciem, szwadrony fanów twórczości Hopkinsa natychmiast reaguje, najbardziej niedorzeczną rzeczą jest druzdocący fakt że taka kretyn/ka nie potrafi nawet podać porządnych argumentów,uzasadniających jej zdanie, po czym śmieje się głupio że dostała tyle odpowedzi. Takie sytuacje pojawiają się na kazdym forum jakiegoś dobrego aktora,gdzie ktoś chce się pokazac. Czy taka ciemnota nie widzi żę się kompromituje?! jak mozna porównywać Hopkinsa do Brintey Spears??!! czy Lohanki??!! jeżeli ktoś ma pstro w głowie,niech się tym nie chwali.bo robi z siebie posmiewisko i pokazuje swoją zwichniętą mądrość.pełno jest idiotów na świecie...
Hopkinsa można porównać z każdym. Ale nie każdy ma szanse na zwyciestwo w aktorstwe. Osobiście uważam, że Hopkins jest najlepszym aktorem w historii. Prawda, prawdą, że nikt o zdrowych zmysłach nie napisze, ze Hopkins jest słabym aktorem ale nawet jak wiemy, że mamy do czenienia z debilami to mimo to i tak nas(a przynajmniej mnie bo jestem bardzo wrazliwy :/) to boli.
HOPKINS JEST NAJLEPSZYM AKTOREM W HISTORII
AMEN !
Hopkins nie jest najlepszym aktorem w historii! Hopkins to Hannibal Lecter i Elephant Man. Nic ponadto.
Muszę z przykrością stwierdzić, że tymi swoimi nadmiernymi zachwytami nad jego grą, tylko mi go obrzydzacie (pewnie nie tylko mi).
Ale widzisz. Ty np. podajesz Nicholsona czy Brando jako najlepszego aktora w historii kina. Sam kiedyś powiedziałeś, że Depp to tylko Sparrow dla ignorantów, którzy mało filmów z nim widzieli. A czy w przypadku Hopkinsa jest inaczej?? Oczywiście, że nie jest. Brando też właściwie jest głównie kojarzony z Ojcem Chrzestnym, a mimo to jest mistrzem dla Ciebie. Zapewne podasz mi teraz tytuły innych filmów w których stworzył znakomite kreacje(w co nie wątpię, bo to aktor pierwsza klasa), ale fakt faktem, że Brando to dla większości ludzi Ojciec Chrzestny. Różnica pomiędzy tobą a mną polega na tym, że ja oddzielam aktorstwo od sukcesu filmowego. Nicholson to aktor, który ma najlepsze filmy na świecie, które odniosły najwięcej sukcesów, spośród wszystkich aktorów. I to jest powód dla którego jest kojarzony z tyloma postaciami. Natomiast Hopkins to dla mnie aktor najlepszy w historii kina, ale nie koniecznie aktor, który ma najlepsze filmy na świecie. Weźmy prosty przykład? Taki film jak ?Droga do Wellville(1994)? nie odniósł żadnego sukcesu. Nie ma fanów, nie ma nagród, nie ma popularności. Ale jest Hopkins. I to co on tam wyprawia jest nie do podrobienia, fenomenalne, genialne. Gdyby film dostał Oscary, gdyby zdobył masę fanów, popularność(coś ala. Milczenie owiec) to Hopkins byłby kojarzony i z tą postacią, nawet gdyby zagrał jak Mroczki w M jak miłość.
P.S Zajrzyj na forum Brando, jakiś fan Millera mści się na tobie :P \ Debil nie ma co?
Pozdrawiam :)
Mnie boli i smieszy jak sobie czesto wchodze na fora na filmwebie osob znanych i utalentowanych i widze ze jakis frajer, prowokator albo fanka Wentylka Millera z Prisona wypisuje wlasnie rzeczy typu "Beztalencie" a potem sie cieszy i dostaje orgazmu jak widzi setki odpowiedzi na jej cudowny temat. Drodzy uzytkownicy! szkoda klawiatury na odpowiedzi do takich tematów. Czesto, gdy uzytkownik majacy pojecie i znajacy sie na kinie zalozy jakis ciekawy temat to mija sie to z celem i wogóle nie ma dyskusji na temat tego co napisal a na to co napisza prowokatorzy i inne typt z pod ciemnej gwiazdy jest full odpowiedzi. A co do Hopkinsa to wiadomo ze jest swietnym artysta... On i jeszcze kilku.....
Drogi ,,Ja'' twoje zdanie uszanowane chociaż nie zgadzam sie wogóle,chyba nie za wiele filmów z nim oglądałeś. i nie wiedziałam że zachwyty obrzadzają,dla MNIE Hopkins jest najlepszy na świecie koniec kropka.
"Ja" jest swietnym aktorem, o wiele lepszym od Hopkinsa, moge to stwierdzic bo go bardzo dobrze znam, jestem jego narzeczonym.