Anthony HopkinsI

Philip Anthony Hopkins

8,9
129 183 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anthony Hopkins

chodzi mi o film z jego udziałem. cHCIAŁABYM go zakupić jednak nie znam na zwy. Film jest o flocie wypływającej z kraju nie wiem czy francuskiego czy nagielskiego. Trafiają oni na wyspę gdzie jest pełno indian lub inna udnośc nieucywilizowana. na wyspie rozpoczynają sie orgie. wszyscy ulegają pokusie tatmtejszych kobiet. Jednak anthony który gra tam rolę kapitana statku trzyma się na wodzy i nie ulega tamtejszym kobietom. kiedy nadchodzi czas powrotu załogoa nie chce słyszec o odjeździe, jednak chcąc nie chcąc puszczają wyspę po wielu perypetiach i chcą udac sie do kraju. jednak w czasie żeglugi wybucha bunt. wielu ludzi chce wrócić, jednak kapitan nie chce sie na to zgodzić co powoduje jego opuszczenie statku. akcjafilmu toczy sie gdzie ok. XVIII w. A sadządz po zestrazałym hopkinise film mógł być wydany stosunkowo niedawno.

hero_aneta

Nie jestem do końca pewien ale możliwe, że chodzi Ci o Bund na Bounty ... http://www.filmweb.pl/Bunt+na+Bounty+1984+o+filmie,Film,id=4381

Pozdrawiam :)

Szajba

A ja jestem pewna na 99,9%, że chodzi właśnie o "Bounty":) Swoją drogą bardzo dobry film:)

Jaskolka

dzieki wam wielkie za udzielene odpowiedzi