Ariana Grande

Ariana Grande-Butera

7,5
6 105 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ariana Grande

uwielbiam ja i jej piosenki ale granie w filmach zdecydowanie jej nie sluzy. no chyba ze to kwestia
tego ze nie miala jak i gdzie sie wykazac bo postac cat jest dosyc specyficzna i ta sztywna gra
aktorska byla celowa

pinkpony

Nie zgodze sie absolutnie... Lepsza już z niej aktorka niż piosenkarka, choć i tutaj dupy nie urywa.

missnothing__

hmm no coz... masz prawo uwazac inaczej, nie bede sie klocic :D

pinkpony

Ja się totalnie nie zgadzam, perfekcyjnie gra głupia i pustą lalkę w Viktoria znaczy zwycięstwo i w Sam i Cat, a to nie jest aż takie łatwe jak się wydaje ;)

BloodyDG

nie wiem czy granie pustej lalki polega na wypowiadaniu kazdej kwestii w ten sam sposob :D moim zdaniem beznadzieja

pinkpony

Prawda. Osobiście nie mam nic do niej, skoro udało jej się zabłysnąć, niech korzysta ze swoich 5 minut sławy. Niemniej jednak mówienie o jej "wielkim talencie" jest dość śmieszne.

missnothing__

Ciekawa sprawa. Można nie mieć talentu do śpiewania i grania w filmach, a żyć z tego i zarabiać miliony. Można też krytykować, tak jak ty, talent innych, i gówno z tego mieć.

bytrek

Po pierwsze, zwroty typu "Ty", "Ciebie" itd. piszemy wielką literą, mimo wszystko kultura obowiązuje również w internecie.
Po drugie, myślenie, że każdy, kto zarabia te "miliony" jak tutaj to zostało ujęte, ma talent jest dość naiwne. W show biznesie w dużej mierze liczą się skandale i znajomości, a o ile mi wiadomo, Ariana Grande zabłysnęła dzięki temu drugiemu.
Po trzecie, ja tutaj nikogo nie hejtuję, wyrażam jedynie swoją opinie, nie koniecznie pochlebną, ale z pewnością nie jest ona hejtem.

missnothing__

A widzisz więc jednak mało wiesz ;) Disney, Nickelodeon i te wszystkie stacje młodzieżowe wyszukują ludzi, którzy potrafią śpiewać w castingach i kreują ich na gwiazdy ;)

BloodyDG

Jedno nie zaprzecza drugiemu. Ariana z pewnością musiała przejść jakieś castingi, niemniej jednak była niesamowicie bogata zanim ktokolwiek o niej usłyszał. Wiadomym więc jest, że łatwiej było jej się wybić niż "zwykłej" nastolatce.
To samo tyczy się Miley Cyrus, która dzięki sławnemu ojcu zaistniała w świecie show biznesu.

missnothing__

Jej gra aktorska jest przeciętna lub poprostu nie miała jeszcze okazji się wykazać bo dostała taką rolę a nie inną.
Jednak jeżeli uważasz, że piosenkarka z niej słaba to przepraszam, ale chyba nie wiesz o czym mówisz. Arianna ma wyjątkowy głos, ogromny talent. Potrafi naśladować głosy wielkich wokalistek. Masz racje może i była bogata może i miała znajomości, ale nawet gdyby tego nie miała z takim głosem i tak by się wybiła. Ona na żywo brzmi nieraz lepiej niż na nagrywkach. Przesłuchaj tego i powiedz mi czy nadal uważasz, że kiepska z niej wokalistka:
https://www.youtube.com/watch?v=n9XQrJ7NRjI przewiń sobie do 2:30 nie da się chyba nie mieć ciarek
https://www.youtube.com/watch?v=ss9ygQqqL2Q tutaj naśladuje takie osoby jak Christina Aguilera czy Celine Dion coś niesamowitego
https://www.youtube.com/watch?v=tEvy0SfsDsw tutaj Whitney Houston
Ona bezsprzecznie jest utalentowana. Jak dla mnie jeden z najpiękniejszych współczesnych głosów

chthc

Przyznam, że sporo po odniesieniu się do tego posta usłyszałam o jej umiejętności naśladowania innych wokalistek, co swoją drogą jest dość imponujące. Niemniej jednak nadal nie do końca rozumiem jej fenomen i wielki talent, choć może w dużej mierze wynikać to z typu muzyki którą tworzy a w której to osobiście całkowicie nie gustuje. Jej teksty i muzyka wydają mi się po prostu mało ambitne. Dużo bardziej podziwiam chociażby Taylor Momsen która to według mnie jest posiadaczką niesamowitego głosu.
Jeżeli chodzi o to czy wybiła by się bez pieniędzy.. Cóż.. możemy jedynie spekulować, osobiście nie była bym tego taka pewna, ale może.

missnothing__

Przyznaje, że jej teksty mogą być mało ambitne. No oczywiście nie wszystkie bo np. one last time czy just a little bit of your heart są naprawdę piękne. Teraz wychodzi jej nowa płyta. Wypuściła już 2 kawałki i muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem. Myślę, że cała płyta będzie świetna. No, ale jeżeli nie gustujesz w tym typie muzyki to i tak nie ma Cię co przekonywać :D Ja w zasadzie też nie słucham takiej muzyki. Najczęściej sięgam po rap czasami po rock a popu słucham tyle co usłysze w radiu. Jednak mimo to Ariana mnie zachwyciła, więc to już o czymś świadczy.