uwielbiam ja i jej piosenki ale granie w filmach zdecydowanie jej nie sluzy. no chyba ze to kwestia
tego ze nie miala jak i gdzie sie wykazac bo postac cat jest dosyc specyficzna i ta sztywna gra
aktorska byla celowa
Nie zgodze sie absolutnie... Lepsza już z niej aktorka niż piosenkarka, choć i tutaj dupy nie urywa.
Ja się totalnie nie zgadzam, perfekcyjnie gra głupia i pustą lalkę w Viktoria znaczy zwycięstwo i w Sam i Cat, a to nie jest aż takie łatwe jak się wydaje ;)
nie wiem czy granie pustej lalki polega na wypowiadaniu kazdej kwestii w ten sam sposob :D moim zdaniem beznadzieja
Prawda. Osobiście nie mam nic do niej, skoro udało jej się zabłysnąć, niech korzysta ze swoich 5 minut sławy. Niemniej jednak mówienie o jej "wielkim talencie" jest dość śmieszne.
Ciekawa sprawa. Można nie mieć talentu do śpiewania i grania w filmach, a żyć z tego i zarabiać miliony. Można też krytykować, tak jak ty, talent innych, i gówno z tego mieć.
Po pierwsze, zwroty typu "Ty", "Ciebie" itd. piszemy wielką literą, mimo wszystko kultura obowiązuje również w internecie.
Po drugie, myślenie, że każdy, kto zarabia te "miliony" jak tutaj to zostało ujęte, ma talent jest dość naiwne. W show biznesie w dużej mierze liczą się skandale i znajomości, a o ile mi wiadomo, Ariana Grande zabłysnęła dzięki temu drugiemu.
Po trzecie, ja tutaj nikogo nie hejtuję, wyrażam jedynie swoją opinie, nie koniecznie pochlebną, ale z pewnością nie jest ona hejtem.
A widzisz więc jednak mało wiesz ;) Disney, Nickelodeon i te wszystkie stacje młodzieżowe wyszukują ludzi, którzy potrafią śpiewać w castingach i kreują ich na gwiazdy ;)
Jedno nie zaprzecza drugiemu. Ariana z pewnością musiała przejść jakieś castingi, niemniej jednak była niesamowicie bogata zanim ktokolwiek o niej usłyszał. Wiadomym więc jest, że łatwiej było jej się wybić niż "zwykłej" nastolatce.
To samo tyczy się Miley Cyrus, która dzięki sławnemu ojcu zaistniała w świecie show biznesu.
Jej gra aktorska jest przeciętna lub poprostu nie miała jeszcze okazji się wykazać bo dostała taką rolę a nie inną.
Jednak jeżeli uważasz, że piosenkarka z niej słaba to przepraszam, ale chyba nie wiesz o czym mówisz. Arianna ma wyjątkowy głos, ogromny talent. Potrafi naśladować głosy wielkich wokalistek. Masz racje może i była bogata może i miała znajomości, ale nawet gdyby tego nie miała z takim głosem i tak by się wybiła. Ona na żywo brzmi nieraz lepiej niż na nagrywkach. Przesłuchaj tego i powiedz mi czy nadal uważasz, że kiepska z niej wokalistka:
https://www.youtube.com/watch?v=n9XQrJ7NRjI przewiń sobie do 2:30 nie da się chyba nie mieć ciarek
https://www.youtube.com/watch?v=ss9ygQqqL2Q tutaj naśladuje takie osoby jak Christina Aguilera czy Celine Dion coś niesamowitego
https://www.youtube.com/watch?v=tEvy0SfsDsw tutaj Whitney Houston
Ona bezsprzecznie jest utalentowana. Jak dla mnie jeden z najpiękniejszych współczesnych głosów
Przyznam, że sporo po odniesieniu się do tego posta usłyszałam o jej umiejętności naśladowania innych wokalistek, co swoją drogą jest dość imponujące. Niemniej jednak nadal nie do końca rozumiem jej fenomen i wielki talent, choć może w dużej mierze wynikać to z typu muzyki którą tworzy a w której to osobiście całkowicie nie gustuje. Jej teksty i muzyka wydają mi się po prostu mało ambitne. Dużo bardziej podziwiam chociażby Taylor Momsen która to według mnie jest posiadaczką niesamowitego głosu.
Jeżeli chodzi o to czy wybiła by się bez pieniędzy.. Cóż.. możemy jedynie spekulować, osobiście nie była bym tego taka pewna, ale może.
Przyznaje, że jej teksty mogą być mało ambitne. No oczywiście nie wszystkie bo np. one last time czy just a little bit of your heart są naprawdę piękne. Teraz wychodzi jej nowa płyta. Wypuściła już 2 kawałki i muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem. Myślę, że cała płyta będzie świetna. No, ale jeżeli nie gustujesz w tym typie muzyki to i tak nie ma Cię co przekonywać :D Ja w zasadzie też nie słucham takiej muzyki. Najczęściej sięgam po rap czasami po rock a popu słucham tyle co usłysze w radiu. Jednak mimo to Ariana mnie zachwyciła, więc to już o czymś świadczy.