Arnold Schwarzenegger

Arnold Alois Schwarzenegger

7,9
52 780 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Arnold Schwarzenegger

Aktor, którego nie da sie zastapić. Jedyny w swoim rodzaju. Wyobrażacie sobie żeby ktos inny mógł zagrać w takich produkcjach jak Terminator, Predator, Prawdziwe Kłamstwa, Conan Barbarzyńca czy chociarzby Commando? Bo ja nie... Świetnie spisał spisuje sie także w rolach mniej poważnych komediowych - Bliżniacy, Junior czy wspomniane już Prawdziwe Kłamstwa.
PS - Doskonała moim zdaniem rola w "I stanie sie koniec" potwierdza, że jeszcze o Arnoldzie będzie głośno.

VVV

Na Predatorze i End of the days byłem akurat w kinie i mam sentyment do tych filmów jako taki.

VVV

Wporzo jesteś VVV. I chyba masz podobny gust do mojego, tyle że mnie akurat Conany za bardzo nie kręciły. Wolę filmy z gnatami :P Ale oprócz Conanów to te wszystkie filmy wymienione przez Ciebie bardzo lubię. I stanie się koniec to było coś :D Ostatnio to mnie fascynuje. Jedyny horror jaki lubię, bo jak gra Schwarzenegger to od razu mam takie poczucie, że nic złego się nie dzieje. Trochę dziwne uczucie, ale co tam. Może z tego wyrosnę :D

użytkownik usunięty
Schwarzenegger_47

Fajnie,,że są ludzie,którzy też lubią A.S. ( A. S.=Anioł Sprawiedliwości;-)Ja cenię go za scenę z T2 gdy uczył się od chłopca okazywania uczuć,i za scenę z "Gliniarza w przedszkolu" gdy dał po gębie temu facetowi,który porwał swego syna.Może to dziecinne,ale ...za te dwie rzeczy lubię go najbardziej.

Pierwszy film z Arnim w kinie to był Terminator 2 :) Wspaniałe czasy!