Arnold Schwarzenegger

Arnold Alois Schwarzenegger

7,9
52 780 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Arnold Schwarzenegger

1/10

użytkownik usunięty

Najgorszy aktor w historii kina :D Steven Seagal,Jackie Chan,Van Damme i inni którzy mają u mnie 1/10 to przy nim wybitni aktorzy.

użytkownik usunięty

Wybitnym to ty jesteś debilem.

Zgadzam się jak cholera... ręce opadają gdy czyta się takie ,,prawdy objawione''.

No racja trochę pajaca z siebie robi, ale dobry polityk.

maciej_glowacki1

Wiesz koleś, że jesteś idiotą, ale to co zmieni. Chyba nic. Kretyn hehe.

henriczek

Słuchaj koleś, ja ciebie nie wyzywam. To jest moja ocena i tak uważam i powinieneś to uszanować, a prawda jest taka, że jest słabym aktorem (co prawda innego terminatora sobie nie wyobrażam). Ciekaw jestem czy byś mi to powtórzył prosto w twarz, a nie na forum, na którym ci nic nie zrobię.
P.S. Jak się nie zgadzasz ze mną to weź przykład z przemo8998, który udzielił się nie używając wyzwisk, jak ty.

Arnold Schwarzenegger najgorszy aktor???!!! Nie wyobrażam sobie nikogo innego w roli Terminatora po pierwsze, a po drugie robi to co lubi i to jego sprawa, przy czym filmy z jego udziałem bardzo mile się ogląda. Nie wiem w jaki sposób robi z siebie pajaca??

Po pierwsze: on nie napisał tego poważnie, tylko robił sobie jaja (mam nadzieję, na Boga!). Po drugie: gratulacje, właśnie nakarmiliście trolla.

użytkownik usunięty
pl_szajba

Mylicie się. Arnold to najgorszy aktor w historii bez dwóch zdań. Za każdą jego rolę należy mu się złota malina, no sory ale tacy aktorzy jak Seagal przy nim to geniusze. Arnold to pan jedna twarz, który gra bicepsami. Totalne dno aktorskie.

użytkownik usunięty

Buahahaha tak, a pan Seagal to niby nie "jedna twarz"??? Nie dość, że zawsze tak samo gra to jeszcze jego filmy różnią się wyłącznie tytułami. Arnie rulez.

użytkownik usunięty

arni już pokazał, że potrafi grać zarówno twardzieli, jak i role komediowe, więc wypowiedź wyciągnięta z odbytu. arnie to genialny aktor, który ma na koncie wiele przełomowych ról, a porównywanie Go do Seagala, to jak porównywanie Hawking'a do autora tego wątku.

użytkownik usunięty

Ale przecież to real_ego.

użytkownik usunięty

Błagam was, dalej! jeszcze jeszcze, bo za niedługo umrę ze śmiechu.

0/10! Wszyscy tutaj jesteśmy durniami!

użytkownik usunięty

nie sądzę

Przecież to Elias.

użytkownik usunięty
_mosquito_

przecież to kretyn

Elias ty za to jesteś wybitnym, ale kretynem (bynajmniej nie krytykiem).

Żal mi ciebie i powiem jedno
IDŹ OGLĄDAĆ TELETUBYS

SirMarjan

eh że wy się daliście w taką tanią prowokację wrobić :)

Zaraz, zaraz- piszesz że dajesz Arnoldowi 1, a jednemu z najgorszych aktorów czyli Pattinsonowi dałeś 8? Buhahahahaha

użytkownik usunięty

Najgorszym aktorem w historii kina jest Tommy Wiseau.