Arnold Schwarzenegger

Arnold Alois Schwarzenegger

7,9
52 780 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Arnold Schwarzenegger

Gdy byłem dzieckiem, Arnie był moim ulubionym aktorem. Dopiero z czasem zrozumiałem że to typowy mięśniak grający głównie w filmach klasy B (poza Terminatorami, Conanami, Predatorem). Ale mam do Niego sentyment. Dlatego daję Mu 10/10

Indy85

Nie jakiś typowy mięśniak tylko ikona kulturystyki:D

Indy85

Ja też od zawsze lubiłam Arniego. Najbardziej podoba mi się w Terminatorze II, Comando, Predatorze i Prawdziwych Kłamstwach. Może nie jest super nagrodzonym aktorem, ale zawsze będzie ikoną filmy akcji. I też mam do niego wielki sentyment:) 10/10!!

Indy85

PO PROSTU HOŁD .. ZA TERMINATORA 2 Gdzie udowodnił ,że jest dobrym aktorem i ,że potrafi grać ... Kiedyś pokarze ten film moim dzieciom :D

resistance

"Kiedyś pokarze ten film moim dzieciom :D" - Zacznij najpierw od bajek.

Indy85

"Kiedyś pokarze ten film moim dzieciom :D" - Zacznij najpierw od bajek. "

A jeszcze wcześniej od nauki poprawnej pisowni, by Twoje dzieci nie poniżały się jak ich tatuś.

Ale Arniemu należy się 10/10, ktoś wyobraża sobie kino akcji bez niego? Bo ja nie bardzo:)

martinez88

"typowy mięśniak" < chyba nie wiesz co piszesz :)

Kwic

Arni to nie kloc tylko tytułowany kulturysta.
Świetny aktor, oraz ikona filmów akcji.
Niewiele nagród nic nie znaczy, Samuel L. Jackson też nie ma 0scara żadnego a wszyscy się zgadzają że to wielki aktor.

revan5_4

Typowy mięśniak nie osiąga praktycznie wszystkiego co można osiągnąć (w jego zainteresowaniach). Dodatkowo zarobił ponoć pierwszy milion na giełdzie bo był dobry z matmy. Arni to żywa legenda, a nie typowy mięśniak LOL.

Kwic

Arnold nie jest aktorem. On jest poprostu człowiekiem, który idealnie pasuje do roli, które mu dają. Wychodzi przed kamerę, stoi i klepie tekst wykuty na pamięć. Gra aktorska dla tego pana to pojęcie zupełnie obce. Jedzie na swojej cudownej minie "Chodzącego zatwardzenia" i zgarnia kasę. Tak to się robi w Hollywood moi drodzy! ;-)

Swoją drogą, do "Terminatora" sobie nikogo innego nie wyobrażam i za te "I'll be back" dostanie ode mnie "2". Tak z sentymentu.

Pozdrawiam!

PeaceFreedom

Fajnie, że uważasz, że rola Terminatora była np. taka sama jak w Juniorze ;] Jeśli nie widzisz różnicy, to nie będę się z Tobą spierał. Ale uważam, że jeśli oglądałeś film numero 2, to nie powinieneś pisać tego co napisałeś :) Nie jest to aktor na miarę tych najlepszych, ale nie zmienia to faktu, że to JEST aktor i coś tam potrafi :)
Może po prostu nie umiesz tego dostrzec :)

pozdro
PS: nie patrz na moją listę ocen aktorów, dałem wszystkim 9 i 10 kiedyś. Gdybym mógł to bym chętnie wywalił wszystkie te oceny w pizdu ;)
Nie nawidzę się tłumaczyć z tego. Ale co zrobić. Nie chcę niedomówień.

Kwic

Sorry, miało być, że ale uważam, że widzisz różnicę (o ile oglądałeś Juniora) ;)

Kwic

Peace. (and freedom)