Moimi są:
* Jak To Się Robi w Chicago
* Egzekutor
* Terminator: Trilogy
* Predator
* Commando
* Conan: Dylogy
* Czerwona Gorączka
* W 80 Dni Dookoła Świata!
Reszta filmów tego Pana mogłaby dla mnie nie istnieć.
ja osobiscie sie nie zgadzam,
* prawdziwe klamstwa
*pamiec absolutna
* terminator I i II
*commando
*predator
*uciekinier
*na wlasna reke
*conan
nie ustawialem wg. kolejnosci...
Moje Najlepsze i Jedyne filmy tegoż Pana, wymieniłem wyżej:P
A gdzie na twojej zboczonej liście taki zayebisty Klasyk Sensacji jak "Jak To Się Robi w Chicago"?!?:)))
Dla mnie najlepsze są Terminator 1&2 ,Commando ,Jak To Sie Robi W Chicago , Predator ,Uciekinier , Bliżniacy ,Pamieć Absolutna , Prawdziwe Kłamstwa ,Egzekutor .Też pisałem beż kolejności
ogladalem z 15 lat temu, nie pamietam o czym jest i nei mam zamiaru...ogladanie tego juz mnie nie bawi...pewnie rozwala wszystich jak idzie:D te powyzej ogladalem i wdziecinstwie mi si epodobaly szczegolnie prawdziwe klamstwa i Terminator no i niech bedzie ze commando:d
a zboczone listy to pewnie opisujesz ale w innym dziale:D
"A zboczone listy to pewnie opisujesz ale w innym dziale:D" - don't fu*k with Me, I'm Tony Montana!;P
"Jak To Się Robi w Chicago" - to jest jeden z Najlepszych Klasyków Sensacji, który musisz znać na pamięć!;)
DODATKOWE PYTANIE LUDZIE DO WAS: czemu nie widzę na waszych
zakichanych listach NAJLEPSZEGO FILMU ROKU, czyli - TERMINATORA 3?!?;(((
* Na okładce T3 jest napis "najlepszy film akcji roku", jakby ktoś nie wiedział;)
(oczywiście zgadzam się z napisem na pudełku, żeby było jasne;P)
Co się czepiasz?? Terminator 3 rzeczywiście jest w porzo i smutek ogarnia człowieka,
kiedy widzi że nikt koorva wokół nie wpisuje go na swoją listę przebojów - to przykre!:(
Bo to ŻADNA rewelacja!! Film fajny,ale od jedynki i dwójki odstaje na kilometr,efekciarski ,bo czasy już były komputerowej animacji(zamiast prawdziwych efektów specjalnych) i żadne opisy na okładce dvd nie są dla mnie wyrocznią. Poza tym ten koleś to jakieś multikonto pajaca,co wypisuje głupoty tylko po to by inni mu odpowiadali,a w swoich ulubionych filmach Arniego nie wpisał na przykład Pamięci Absolutnej ani Prawdziwych Kłamstw ,które są o dwie długości lepsze od T3. Trzeba być nieprzytomnym nastolatkiem,by uważać,że T3 to arcydzieło.
Skoro Egzekutor jest dla Ciebie filmem super,obrażasz mnie bo krew Ci do oczu napłynęła, to raczej nie mamy o czym rozmawiać. Ja wymieniam zdania tylko z wychowanymi i mającymi inteligencję powyżej 65 . I wiek powyżej 16. Reszta na drzewo.