Arnold Schwarzenegger

Arnold Alois Schwarzenegger

7,9
52 790 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Arnold Schwarzenegger

Moimi są:
* Jak To Się Robi w Chicago
* Egzekutor
* Terminator: Trilogy
* Predator
* Commando
* Conan: Dylogy
* Czerwona Gorączka
* W 80 Dni Dookoła Świata!

Reszta filmów tego Pana mogłaby dla mnie nie istnieć.

Tony_Fucking_Montana

ja osobiscie sie nie zgadzam,
* prawdziwe klamstwa
*pamiec absolutna
* terminator I i II
*commando
*predator
*uciekinier
*na wlasna reke
*conan
nie ustawialem wg. kolejnosci...

major9988

to sa dla mnie najlepsze filmy austriackiego debu:D

major9988

Moje Najlepsze i Jedyne filmy tegoż Pana, wymieniłem wyżej:P
A gdzie na twojej zboczonej liście taki zayebisty Klasyk Sensacji jak "Jak To Się Robi w Chicago"?!?:)))

Tony_Fucking_Montana

Dla mnie najlepsze są Terminator 1&2 ,Commando ,Jak To Sie Robi W Chicago , Predator ,Uciekinier , Bliżniacy ,Pamieć Absolutna , Prawdziwe Kłamstwa ,Egzekutor .Też pisałem beż kolejności

Tony_Fucking_Montana

ogladalem z 15 lat temu, nie pamietam o czym jest i nei mam zamiaru...ogladanie tego juz mnie nie bawi...pewnie rozwala wszystich jak idzie:D te powyzej ogladalem i wdziecinstwie mi si epodobaly szczegolnie prawdziwe klamstwa i Terminator no i niech bedzie ze commando:d
a zboczone listy to pewnie opisujesz ale w innym dziale:D

major9988

"A zboczone listy to pewnie opisujesz ale w innym dziale:D" - don't fu*k with Me, I'm Tony Montana!;P
"Jak To Się Robi w Chicago" - to jest jeden z Najlepszych Klasyków Sensacji, który musisz znać na pamięć!;)

major9988

zgadzam się w 100%

Tony_Fucking_Montana

DODATKOWE PYTANIE LUDZIE DO WAS: czemu nie widzę na waszych
zakichanych listach NAJLEPSZEGO FILMU ROKU, czyli - TERMINATORA 3?!?;(((

* Na okładce T3 jest napis "najlepszy film akcji roku", jakby ktoś nie wiedział;)
(oczywiście zgadzam się z napisem na pudełku, żeby było jasne;P)

Tony_Fucking_Montana

wszystko cacy,ale czy nie zapomniałeś lekarstw?? Strasznie się napinasz,al to nie forum onetu.

zatkaokakao

Co się czepiasz?? Terminator 3 rzeczywiście jest w porzo i smutek ogarnia człowieka,
kiedy widzi że nikt koorva wokół nie wpisuje go na swoją listę przebojów - to przykre!:(

Legend_Returns

Bo to ŻADNA rewelacja!! Film fajny,ale od jedynki i dwójki odstaje na kilometr,efekciarski ,bo czasy już były komputerowej animacji(zamiast prawdziwych efektów specjalnych) i żadne opisy na okładce dvd nie są dla mnie wyrocznią. Poza tym ten koleś to jakieś multikonto pajaca,co wypisuje głupoty tylko po to by inni mu odpowiadali,a w swoich ulubionych filmach Arniego nie wpisał na przykład Pamięci Absolutnej ani Prawdziwych Kłamstw ,które są o dwie długości lepsze od T3. Trzeba być nieprzytomnym nastolatkiem,by uważać,że T3 to arcydzieło.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Legend_Returns

Skoro Egzekutor jest dla Ciebie filmem super,obrażasz mnie bo krew Ci do oczu napłynęła, to raczej nie mamy o czym rozmawiać. Ja wymieniam zdania tylko z wychowanymi i mającymi inteligencję powyżej 65 . I wiek powyżej 16. Reszta na drzewo.

zatkaokakao

To powinieneś na tym drzewie już dawno siedzieć, kurde bele!
Egzekutor i Jak To Się Robi w Chicago to jest moja czołówka sensacji!