gral w takich filmach co szedl i 100 w jednym filmie rozwalil taksamo jak wgrze ogolnie nawet jest widoczne lekkie podobienstwo tym bardziej jak arnie ubierze okulary tak jak w terminatorze
dokładnie ;-) Gdyby kiedyś doszło do ekranizacji tej gry to Arnie byłby najlepszy w roli Duke'a. Tylko teraz jest już za stary i jest cholernym gubernatorem:-) Ale jakieś 10, 15 lat temu gdyby go przefarbować na blond, zrobić mu taki kwadratowy fryz i postawić na żelu, do tego biały podkoszulek i okulary o których już wspomniałeś, to byłby z niego wspaniały książę kasacji :-) chociaż " the Rock" też by sobie z taką rolą poradził.
A swoją drogą to nie wiem czy twórcy gry Duke 3d nie wzorowali się na Arniem i jego "stylu gry" z terminatora. Pewności nie mam ale przypuszczam że mogłoby tak być. Czasowo się wszystko zgadza, ale dokładnej daty premiery Duke nie znam.
Wlasnie gdyby byl mlodszy to idelanie by sie nadawal do tej roli. Pamietam jak zawsze gralem w duke nukena 3d w szkole w ferie gdy bylo organizowane zimowisko, a wtedy nie mialem jeszcze kompa i juz wtedy arnold kojarzl mi sie z duke nukenem, wtedy to byla zajebista gra, druga gre w ktora gralem to byl blood,ale to byly czasy, chyba jakies 10 lub 11 lat temu, bo chodzilem wtedy jeszcze do podstawowki.
ale z takim fryzem chyba byloby mu do twarzy i mam wrazenie ze juz go chyba w jakims filmie widzialem w takim fryzie, ale nie jest pewny
Duke Nukem 3D powstał w 1996 roku - czyli w sam raz po powstaniu Terminatora 2 :) Rzeczywiście Arnold byłby dobry...
PS. Duke nosił pomarańczowy podkoszulek, nie biały! :P
czyli jednak dobrze mi się wydawało! bardzo możliwe że się wzorowano na Arniem!
Sory!! przyznaję się do błędu!!!! nie wiem jak mogłem się pomylić, ale w Duke grałem już jakieś 10 lat temu. Fakt koszulka była pomarańczowa! Pomyliło mi się pewnie z Seriours Samem (też spoko gierka) ;-) to ten koleś miał białą koszulkę z takim fajnym obrazkem uśmiechniętej bombki :-)