Wpisujcie 3 ulubione filmy z "Austryjackim Dębem"
moja lista:
1. Commando
2. Predator
3. Terminator
1. Terminator / Terminator 2: Dzień Sądu / Terminator 3: Bunt Maszyn
2. Na własną Rękę / Predator / Pamięć Absolutna
3. Bohater Ostatniej Akcji / Prawdziwe Kłamstwa
1. Terminator 1 i 2 (przełom w historii kina, komentarz jest zbędny)
2. Predator (coś niesamowitego, film wiecznie żywy, (na równie z Alienem) mimo lat bije na łeb każdą produkcję s-f.
3. Commando (za czasów łebka scena zbrojenia na wyspie, czy niesienie bala na ramieniu przyprawiała mnie o dreszcze, ta forma Arniego).
To jest moje absolutne TOP3 z Arnoldem, ale o takich filmach jak Conan, Pamieć absolutna, Uciekinier, Czerwona gorączka, Prawdziwe kłamstwa etc. grzech nie wspomnieć (ogólnie wszystkie filmy z nim są ponadczasowe).
:)
1. PREDATOR (mój ulubiony film ever!)
2. TERMINATOR 2 (miałem na VHSie oglądałem go tyle razy, ze kopia straciła kolory):)
3. PRAWDZIWE KŁAMSTWA (zabawny i szybki film akcji - miodzio!)
Najlepsze filmy z Arnoldem to te w których leje w mordę. I co by nie mówić o Arnoldzie potrafi walić po mordzie.
Conan 1, Pamięć absolutna i Predator - najciekawsze filmy w których zagrał. Potem są Terminatory, które nigdy aż tak mnie nie jarały. Ta historia już teraz jest wyeksplatowana. Poza tym Robocop jest lepszy. Szósty dzień jest też naprawdę dobry, ostatni naprawdę fajny film Arnolda, Uciekinier i Prawdziwe kłamstwa.
1. Terminator 2
2. Predator
3. Prawdziwe kłamstwa
Choć oglądane przez lata dziesiątki razy zaczynają się nudzić i w ich zastępstwie łaski zdobywają nowsze filmy takie jak Plan ucieczki, Sabotaż.