Gosc, ktory zdobyl wszystko, czego zapragnal. Chlopak z malej miejscowosci w Austrii podbil hAmeryke. 6krotny zdobywca tytulu zawodowego mistrza swiata kulturystyki (tylko legendarny Lee Haney byl lepszy). Super-popularny aktor (czy dobry - rzecz wzgledna). No i sprawny polityk. Do tego przykladny maz babki z rodu Kennedych:]
ja akurat podziwiam Arnolda także za dorobek filmowy - sprawdził się nawet w rolach komediowych - zwłaszcza w "gliniarzu w przedszkolu", a "terminator" przejdzie do historii kina właśnie przez jego rolę. bardzo żałuję, że nie pojawi się w IV części
Zgadzam się z wami. Role w "comando", czy w "predatorze" są już kultowe, a ja sam lubię czasami wracać do tych filmów, bo naprawde czyste kino akcji, 100% rozrywki. Pozdrowienia dla fanów Arniego
Hmm jeśli już, to siedmiokrotny zdobywca tytułu... Jego aktorstwo nie było najwyższych lotów ale zagrał w wielu filmach, które stały się giga hitami. Jest bez wątpienia jednym z najważniejszych aktorów kina akcji w historii... Oczywiście powinien znaleźć się w top 100!
Arni to mój idol do dziś. Kocham większośc filmów z jego udziałem. Legenda kina. Gra w super efekciarskich filmach z czego większosc to wielkie kasowe superhity. Jego nazwisko to magia przyciągająca do kina.
Cieszę się, że są jeszcze ludzie głośno wypowiadający się na temat tego aktora w pozytywnym świetle. Wszystko osiągnął, również go podziwiam jak i Wy! Co do informacji o jego współwłasności do restauracji to jest o prawda, SIEĆ RESTAURACJI "PLANET HOLLYWOOD" założona przez: Stallone, Schwarzeneggera, Bruce'a Willisa i Demi Moore.