Arnold Schwarzenegger

Arnold Alois Schwarzenegger

7,9
52 780 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Arnold Schwarzenegger

Cenię, za duży talent komediowy- czy to w bliźniakach, czy filmie akcji z przymrużeniem oka (parodia samego siebie?)- Prawdziwe kłamstwa. Lubię też go w Terminatorze...natomiast filmy jak Predator i ów cały szereg bezwartościowych śmieci, w których wystąpił? No cóż...Trudno. To aktor kina akcji i związany jest z tym nieszczęsnym gatunkiem. Tu jednak nie oceniam filmów, a postać, dlatego 8/10 dostaje.

Arrakin

jestes spoko koleś ja też go lubie idaje mu ocenę 10/10

Arrakin

Jeżeli uważasz Predatora i inne filmy akcji za bezwartościowe śmiecie to się grubo mylisz. Nie wychowałaś się na nich. Takich filmów akcji jak kiedyś już się nie kręci, a szkoda... . Baby się nie znają i tyle!

O_R_M_O_cat

hej ja jestem baba i bardzo lubię Schwarzeneggera za to jakim jest człowiekiem i że jest wspaniałym aktorem, potrafiącym się wcielić w każdą postać. Natomiast z jego filmów najbardziej przypadły mi do gustu Predator, Terminator 1 i 2, posiadają niesamowity klimat i dobrą akcję, Terminator 3 trochę mniej się podobał, ale tylko dlatego że Johna zagrał aktor nie pasujacy do postaci, świetne są również True Lies i Pamięć Absolutna, Commando oraz wiele innych filmów. Pozdrawiam

użytkownik usunięty
Arrakin

ehh. Predator, Terminator (1, 2), Commando to najlepsze filmy z udziałem Arnolda. to własnie reszta jest nieciekawa, a te komedie to jush przesada. szkoda ze nie ma jush takich filmów... na czym ma sie wychowac dzisiejsza młodziez - na Matrixie (jesli Matrix to tylko John Matrix :] ) i Władcy pierscieni ? ble. jak sie miało 8 lat i sie obejrzało na vhs kino akcji z Arnoldem, Stalone (Rambo) albo którys z serii Alien to było cos :] pozdrawiam

użytkownik usunięty

arni to dziedek który jest tylko dobry w komediach no i dobry był w 2 terminatorze 1 i 3 to syfffffff

Czasy VHSów...wtedy rządził...byliśmy młodzi i młykało się każdy film z super bohaterami...Stallone, Seagalem i Schwarcem...

Michal1992

Simian uderzył w sedno sprawy...
Otóż to.

Terminator 3 to syf ale od 1 to się od****** jest prawie tak dobra jak 2 i ma parę niezapomnianych tekstów. A tak ogólnie to Arnoldzik Czarnymurzyn to świetny aktor.

Daywalkerp

Ale jaki on czarny ku**a ?!? Ludzie to mają pomysły kurde w morde no...

O_R_M_O_cat

Popatrz na jego nazwisko fonetycznie... I poszukaj w słowniku Polsko-Niemieckim