Arnold Schwarzenegger

Arnold Alois Schwarzenegger

7,9
52 780 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Arnold Schwarzenegger

take miesnie jak on mial kiedys,aktualnie tez nie ma zlych lecz to the rock ma aktualnie najwieksze,ciekawe jak oni to zrobili?

damianho15

Jedzeniem tony koksu i morderczymi codziennymi treningami.

szkielet1990

genetyka zrobila duzo a nie tony koksu...taaaaak... najlatwiej powiedziec ze to zasluga koksu :]
gdyby jadl tony koksu to by mial wydety brzuch tak jak prawie wszyscy terazniejsi kulturysci a on umial go wciagnac tak jakbylby chudy..

na internecie widzialem kilka artykulow w ktorych glowna mysl byla taka ''to nie jest pewnie to co chcialbys uslyszec ale twoja przyszlosc w kulturystyce zalezy w glownej mierze od genow''
no a arnold mial jak dla mnie i dla duzo ludzi najlepsze geny do tego sportu ;)

xavor

Owszem masz racje, Arnold miał bardzo dobrą genetykę do kulturystyki, zresztą to widać na zdjęciach z jego młodości gdy miał po 17 czy 18 lat. Już wtedy wyglądał oszałamiająco. Jednak jak sam przyznał w wywiadach brał hormony wzrostu, nie pamiętam już dokładnie jakie ale było o tym także powiedziane. Jedno jest pewne, miał genetykę ale i brał koks, a to w połączeniu z zabójczymi treningami dało to co widać na zdjęciach z tamtych lat. Ja mam tylko nadzieję, że i dziś Arnold wyrobi sobie porządną formę i zacznie na dobre grać w filmach :)

szkielet1990

hmm hormony wzrostu ? przyznawal sie ze bvral sterydy ale sterydy to chyba nie to samo co hormony wzrostu, nie ? masz na mysli dianabol ? no ale jakby bral hormony wzrostu to tak jak mowie mialby w pasie 100 cm a nie 86 i jeszcze go umial ciagnac. PODOBNO... wg jego najnowszej ksiazki zaczal brac sterydy dopiero po 20 roku zycia ale niechce mi sie w to wierzyc bo jak mogl zrobic tyle masy w tak krotkim czasie. Bral sterydy ale podbno tlyko 3 meisiace w roku - tak tez czytalem.

damianho15

Mało widziałeś jak uważasz że The Rock ma największe;p Chyba ze wliczasz tylko hollywoodzkich gwiazdorów.

fauzi

z tych bardziej znanych mi chodzi.