czy arnold umie jakies sztuki walki??? czy to tylko kulturysta i nic wiecej??a stalone???
Jako młody chłopak trenował boks jak i narciarstwo piłkę nożną oraz Curling na lodzie;) Po za tym "tylko" Kulturystyka.
Stallone amatorsko boks waga średnia
A czy to prawda że jak był młody to pakował na sterydach ? bo mój kolega tak mówił że dzięki sterydom miał takie mięśnie .
Ja myślę ze bez sterydów . I nie wiem czy wgl one były kiedyś .....
czekam na odpowiedzi z góry dzięki :-]
W młodości stosował sterydy. Głównie Dianabol gdyż przy swoim wzroście i szybkim spalaniu materii nie mógł wyrobić odpowiedniej masy. Nawiasem mówiąc nie ma kulturysty który nie jechał by na prochach...
Lecz informuje wszystkich. Sterydy to jedynie mała pomoc...Bez ciężkiej pracy nie ma efektów i to bez względu na to ile koksu się wszamało
Na pewno jakąś sztukę walki trenował, ponieważ w filmie Commando było widać że zna dość sporo chwytów..
Zna ponieważ zazwyczaj w takich filmach są specjaliści od sztuk walki którzy biorą pod swoje skrzydła aktorów i uczą odpowiednich technik;) Ale w przypadku Arniego nie było istotne to czy zna jakieś sztuki walki. Sam jego wzrok, czysta brutalna siła wystarczały aby nie było chętnych do bicia;) Nawet w jego Biografii wspomina jak w latach młodości lał wszystkich bez wiekszych problemów bo był niezłym chuliganem:)