Arnold Schwarzenegger

Arnold Alois Schwarzenegger

7,9
52 780 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Arnold Schwarzenegger

jeżeli chuck norris może być w top 100 za kawały (niektóre ostro niedorozwinięte), to nie widzę przeszkód, żeby arnie tam trafił choćby za "terminatora". nie chodzi mi o to, żeby ocenę naciągać w żaden sposób tylko o to, żeby Ci, którzy go lubią (a sadząc po wpisach zdarzają się tacy) nie zapomnieli zagłosować, bo Ci, którzy nie lubią pewnie nie zapominają:)
pozdrowienia dla wszystkich.
i'll be back:D

aga_chan

Pamiętam jeszcze złote czasy, kiedy Arnie był koło 70 miejsca. Sądzę, że wszyscy zagorzali fani typu mojego bez zastanowienia "strzelili" Arniemu 10tkę. Problem w tym, że na stronę Jego wielkiej osobistości wchodzą też osoby, które tylko chcą Mu zaszkodzić i w sposób podły zaznaczają tylko jedną gwiazdkę. W Jego urodziny poprzesyłałam wszystkim moim kolegom na gadu, żeby się zalogowali i z okazji Jego urodzin zagłosowali na 10. Ale wątpię niestety by ktokolwiek posłuchał. "Imagine all the people" (- właśnie słucham, nie mogłam się powstrzymać. W każdym bądź razie też dokładam się do prośby byście, Ci którzy jeszcze na Arniego nie głosowaliście, bądź też zagłosowaliście na zbyt niską dla Niego ocenę, ocenili naszego TERMINATORA oceną, na jaką naprawdę zasługuje!

Schwarzenegger_47

Hehe.. przypomniałaś mi czasy, kiedy to nie trzeba było być zalogowanym żeby głosować. Niestety po oddaniu głosu trzeba było poczekać jakis tam czas. A że ja byłem sprytniejszy to odłączałem neta i z powrotem sie łączyłem i pyk dyszke Arniemu. I tak z kilkanaście/dziesiąt razy. Chyba mu troche pomogłem.