Arnold Schwarzenegger

Arnold Alois Schwarzenegger

7,9
52 780 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Arnold Schwarzenegger

Patrzcie na to zdjecie http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/307480_562178530467473_403078693_n .jpg

arnold ma niby 188 cm
statham 175 cm
van damme 176cm
sylwek ma niby 175 (okolo)

a wydaja sie wzrostem prawie tak samo jak arni...gdzie te kilkanascie cm roznicy ?

xavor

nie widać, że Van Damme stoi blisko kamery? to samo statham, niby nic ale ma to znaczenie, po za tym przesadzasz, nikt się nie skurczył

David_t1000

no moze van damme stoi blizej kamery ale ze stathamem ty przesadzasz bo stoi 2 cm przed arnim ..

xavor

pozatym to troche dziwne bo ja jestem troche wyzszy od stathama a kumpel ma 189 i jest naprawde duzo wiekszy i widac roznice a tutaj miedzy stathamem a arnim nie widac

xavor

Jakiś czas temu natrafiłem na peien blog gdzie podane były wzrosty wszystkich znanych aktorów. Ponoć byly analizowane przez fachowców i były zgodne z rzeczywistością. Arnold w młodości mierzył 188cm wzrostu, teraz jest starszym panem po 60-tce a jak wiadomo człowiek im starszy tym bardziej się kurczy i jego wzrost na dziś dzień to 184cm, stad wydaje się niższy niż kiedyś. Sylwester Stallone to do dziś największy kręciciel jeśli chodzi o wzrost. Sam często podawał swój wzrost jako 176 - 178cm, a w rzeczywistości mierzy 173cm - często poprostu nosił buty na podwyższonych podeszwach. Van Damme jak i Statham są równego wzrostu 173cm, Scott Adkins to 176cm, a Dolph Lundgren miał powyrzej 190cm, nie pamiętam dokładnie ile. Patrząc na to zdjęcie odnosi się wrażenie, że każdy ma inny wzrost ale to tylko zdjęcie, każdy z nich stoi bliżej bądź dalej kamery, mają różne obuwie jak i różne postawy - stąd wydaje się, że są niżsi/wyżsi od drugiej osoby.

szkielet1990

aha no to nie przypuszczalbym ze arnold moglby sie skurczyc

xavor

Każdy z nas się kiedyś troszkę skurczy z wiekiem, jak będziemy dziadkami. Spytajcie swoich dziadków ile mieli kiedyś wzrostu a ile mają teraz, każdy mniej lub więcej się kurczy, takie uroki wieku.

szkielet1990

ale arnold to wybryk natury :D hehe

szkielet1990

jeśli dużo ćwiczysz siłowo i nie rozciągasz się będziesz się kurczył i to nawet nie musisz czekać na wiek starczy, ale jeśli się rozciągasz to można nawet urosnąć 4 cm. Kurczenie się na starość(które występuje również u osób wykonujących ćwiczenia mocno obciążające kręgosłup) polega tylko i wyłącznie na zmniejszaniu się dysków międzykręgowych, a temu można łatwo zapobiec rozciągając się

David_t1000

jakie cwieczenia rozciagajace wykonywac ?

David_t1000

Zmniejszeniu się dysków międzykręgowych? TELL ME MORE OF IT!

szkielet1990

Van Damme ma na 100% 177cm wzrostu na Youtube jest filmik jak się mierzy!!!

xavor

Van Damme ma na 100% ma 177 cm wzrostu na Youtube jest filmik jak się mierzy w 2011

prof_mateusz27

mogl bys mi podac link do tego filmiku

armexim

Po co miał bym kłamać ? Myślałem, że już nie znajdę https://www.youtube.com/watch?v=1ClxaRc0yEA w 3 : 35 sekundzie włącz.

prof_mateusz27

https://www.youtube.com/watch?v=1ClxaRc0yEA

użytkownik usunięty
xavor

Żeby się tylko nie skończyło tak, jak z tym amerykańskim żwawym dziadkiem co reklamuje sokowirówki ;) Taki chudy, z gaciami podciągniętymi do połowy brzucha i w białym podkoszulku, co ciągle napina biceps - czy raczej to, co z niego zostało - i obiecuje, że jak będziesz pić, to też tak zajebiście będziesz się czuć i (nie daj Boże) wyglądać... ;)