Artur Barciś

8,0
33 636 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Artur Barciś

"A większych to nie było..." - tak niestety wyraża się ten "uwielbiany" przez większośc aktor o młodych, początkujących aktorach, którzy mają 190cm wzrostu... Dzięki jego "wkładowi" w produkcję filmu, wysoki został wycięty z projektu, ponieważ mający nie 169, a 159cm wzrostu gwiazdor czuł się zakompleksiony... Cóż jeżeli ktoś nie dostał tyle wzrostu, ile by chciał, nie oznacza zaraz, że ma prawo wybierac sobie z kim chce grac. Tak samo to, że ktoś początkujący w tej branży, nie mający takiej pozycji, jak on, nie może miec większego potencjału umiejętności aktorskich od niego.

zifron

ale o co chodzi??

za krótki, za krótki, z akrótki

użytkownik usunięty
Dadan

HHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHA JA NIE MOGE :]

zifron

w wiele rzeczy mogę uwierzyc, ale nie uwierzę, że wywalił kogoś z filmu, bo był nieco wyższy od niego <lol2>.

159cm?? o kurde, to tyle, ile ja mam xD

ItsJustMe

Nie on wywalił, tylko dał sugestię, by tego człowieka wywalic, co daje małą różnicę. Hmmm nieco wyższy (o 30cm)...