Artur Barciś

8,0
33 636 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Artur Barciś
użytkownik usunięty
SWJar

Z założycielem tego tematu nawet nie ma co dyskutować, bo widziałem na FilmWebie jego wypowiedzi, prowokacyjne. Teraz pewnie cieszy się, że już dwie osoby mu odpisały. Jak zwykle nasz użytkownik wyraża opinię nie podając żadnych argumentów. "Aktor z niego żaden", a to dobre.

Szczęście opanowało mnie przeogromne :) Owszem czasami wypowiedzi mam powakacyjne, ale ich celem jest wymiana poglądów, a odzwierciedlają one moje odczucia. Co do Barcisia to chłop jest sympatyczny, ale gra nieprzekonywająco. Gdy widzę go na ekranie, widzę że to ciągle ten sam Barciś, a nie grana przez niego osoba.

Pseudoautochton

Bez jaj żeby aktor który nie ma żadnych nagród nawet w takim zaściankowym kraju jak Polska był w top 10 na świecie, dalej dawajcie mu jedynki to szybko spadnie...

lord_of_the_rings

Barciś to świetny aktor.
Głosujcie na Niego czemu ma spadać świetnie, że ludzie go doceniają i jest w top10 na świecie. Oby tak dalej i żeby szedł w górę. Zasługuje na to. Pozdrawiam.

wiktoria168

Pomyśl, dlaczego on ma być w top 10 na świecie, spróbuj kliknąć w jego menu nagrody, nie da się? Oj jaka szkoda, ze tak cudowny aktor nie ma nagród xP Do jutra poleci:D

Jedynkujcie, jedynkujcie:P

lord_of_the_rings

To nagrody się tak liczą czy Jego wkład w polskie kino. Zagrał w ponad 100 filmach jest naprawdę świetny. Jedyny polski aktor na tej liście tak wysoko i chcecie Go wywalić.
Co za naród wredny. Nie ma co!!.

wiktoria168

Tak czy siak wyleci bo choć naprawdę go lubię to nie powinien być tak wysoko, w końcu oceniamy chyba według talentu a nie narodowości

lord_of_the_rings

A ty pomyśl Pacanie... Już mnie irytują tego typu wypowiedzi "dawajcie jedynki bo spadnie!!" już wielka rzesza dzieci neo się nam zrobiła na FW. Na zdrowy rozsądek to on spadnie i bez tych twoich 1 "dla zasady" Dla mnie to bardzo dobry aktor po kilku filmach jakie widziałem, zasługuje na 7/10, zapewne wzbogaci się o kilkaset głosów i nawet gdyby to były same 7/10 to po prostu spadnie bez tych twoich nieuzasadnionych jedynek. Zrób coś dla ludzi i nie pisz.

grabarz91

Spokojnie kto tu mówił o dawaniu jedynek nie frustruj się tak
ode mnie miał zawsze 9

luki13

choć zasługuje tak na 7 no moze gora 8......!!!!!!!!!!!!!!

luki13

Co Ty zasługuje na 10/10
I ma wielki talent przekonacie się oglądając dziś o 17:20 "Doręczyciela". Gra tam główną rolę Janka Kaniewskiego.
Proszę głosujcie pozytywnie, niech trochę pobędzie na tej liście.
Pozdrawiam.

wiktoria168

Sorry ale gra Barcisia w tym serialu jest żenująca. Totalnie nieprzekonywujący, sztuczna gra...

luki13

ten post się ciebie nie tyczył;) był ostatni więc pod nim dałem odpowiedź, jeżeli myślałeś, że do ciebie to sory;)