Artur Barciś

8,0
33 555 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Artur Barciś

1.Cezary Pazura
2.Ryszard Kotys
3.Marek Kondrat
4.Andrzej Grabowski
5.Jerzy Stuhr
6.Cezary Żak
7.Artur Barciś
8.Agnieszka Pilaszewska
9.Bartosz Żukowski
10.Małgorzata Socha

SLUFANPMI

ranking fana "świata według kiepskich" i "miodowych lat"? gratuluję wyboru i winszuję gustu. buhahahaha

SLUFANPMI

W moim rankingu zostałby jedynie Stuhr i Barciś.

SLUFANPMI

na pierwszym miejscu bezkonkurencyjnie siedzi Janusz Gajos

SLUFANPMI

ależ ty masz gust człowieku aż się flaki przewracają jak się to czyta

użytkownik usunięty
SLUFANPMI

Najśmieszniejsze: Socha i Pazura.

SLUFANPMI

Seriale zryły ci mózg:( Wyrzuć telewizor!

użytkownik usunięty
SLUFANPMI

Buahaha, pazura najlepszy :))) chyba u ciebie na intelektualnym zadupiu.

TOP 10 najlepszych aktorów:
1. Roman Wilhelmi
2. Stanisław Tym
3. Zbigniew Buczkowski
4. Krzysztof Hanke
5. Krzysztof Kowalewski
6. Marian Opania
7. Piotr Fronczewski (filmy do roku 1990)
8. Józef Nalberczak
9. Marek Perepeczko
10. Jan Monczka

filmy do roku 1990- hahahahahaha, no, no potem fronczewskiego tylko spalic w piecu. TĘPAK z ciebie!

użytkownik usunięty
znawca_fimow

cisza buraku

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Na 11 miejscu powinieneś dodać Palikota a na 12 Tuska.

użytkownik usunięty
tomucho77

taa dodam ich ale jak bede robił ranking głupków , mysle ze zajmą jeszcze wyzsze miejsca

SLUFANPMI

pazura, grabowski, sthur rozumiem, ale mimo wszystko nie są to aktorzy na top10, chociaż ich cenię, ale zdaję sobie sprawę, że są lepsi. Reszta rankingu to chyba ci robiła mama w przerwie między robieniem obiadu;) nie obrażając jej, ale ten ranking nic sobą nie reprezentuje: miejsca 6-10, to jak dla mnie średniacy, nic szczególnego, na pewno znajdzie się masa lepszych aktorów. Bardzo subiektywnie i można zrobić 1000 takich rankingów o niczym..

użytkownik usunięty
SLUFANPMI

Barcisia, Grabowskiego, Kondrata oraz Stuhra bym zostawił. Cezary Żak, Ryszard Kotys i Cezary Pazura jako aktorzy są OK, bardzo mnie bawią jako Karol, Paździoch oraz Czarek, ale czy zasługują na miejsce w rankingu? Pilaszewska jest natomiast drewniana jak deska i gdyby nie genialni Żak i Barciś, to "Miodowe lata", by takie dobre nie były. Świetny pomysł na zastąpienie jej inną aktorką, ale niestety dali jeszcze gorszą aktorkę w roli Aliny (choć patrząc na niektóre inne kreacje Katarzyny Żak, to jednak wypadają lepiej od tych Pilaszewskiej). Żukowski poza Waldusiem nie miał żadnej fajnej kreacji, zaś Socha może i fajna laska, ale zdecydowanie nie pasuje do tego rankingu, zaś jej aktorstwo nie jest dobre.

Po pierwsze laska to jest do podpierania !!! czy do swojej dziewczyny zwracasz się "Cześć laska" ? i po drugie jak aktorstwo Sochy "nie jest dobre" skoro na sztukach teatralnych widownia zachwyca się Jej aktorstwem ?

użytkownik usunięty
tomucho77

Ja kiedyś lubiłem Sochę, ale już jakoś do mnie nie trafia. Muszę jednak powiedzieć, że jest bardzo ładną kobietą.

No wreszcie mądra wypowiedź :)

użytkownik usunięty
tomucho77

O, dziękuję ;)

SLUFANPMI

Kolejność dowolna:
1. Kinga Preis
2. Artur Barciś
3. Marta Lipińska
4. Marek Kondrat
5. Krzysztof Kowalewski
6. Wacław Kowalski