W tym temacie chciałbym zapisywać (lub w miarę niemożności [lub chęci innej osoby], aby zrobił to ktoś inny po uprzednim skontaktowani się na priv, bo może powstać syf, że z tego samego dnia oceny wrzuci kilka osób) zapisywać jakie filmy ocenił Kinomaniak oraz jaką dał ocenę. Nigdzie w necie czegoś takiego nie ma, żadnego archiwum programów, ani nawet strony oficjalnej nie ma.
Zaczynam.
29.06.2008
1. Orzeł kontra rekin 7/10
2. Hallam Foe 6,5/10
3. Sex w wielkim mieście 3,5/10
Kinomaniak poleca więc przekazuje dalej...
Ostatnia posługa (27 luty o godz. 20:00)
http://www.filmweb.pl/film/Ostatnia+posługa-2008-465572
Może jednak ocenił Hobbita? Jakby ktoś się orientował to byłabym wdzięczna za ocenę. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że mógł ominąć taki głośny film.
Myślałem, że co tydzień będą się pojawiać odcinki na YouTubie. Niestety. Na TV 4 w tym krótkich recenzjach nawet już nie ocenia filmu.
Szkoda, że nie ma już regularnych programów na TV 4 ;( Cały czas miałam nadzieję, że powróci, ale teraz został nam chyba tylko jego kanał na YouTube ;)
Szybcy i wściekli 6 - 7
" ... ostra jazda, szybkie tempo i zwariowane poczucie humoru. Jeśli lubicie szybkich i wściekłych tak jak ja to będziecie się dobrze bawić. Tylko trzeba zapomnieć o logice."
Wie ktoś może o jakim filmie była mowa wczoraj-minirecenzja podczas reklam koło 21/22. Film był o dwóch przyjaciółkach przeprowadzających się z prowincji do miasta, jedna z nich uczyła bodajże baletu. Film z efektem starej kliszy.
Czyli niestety Wolverine za mało, a Elizjum nieco zbyt docenione według mnie. Taką samą ocenę 8,5 wystawił Dystryktowi 9, a jest to o wiele więcej wnoszący do gatunku SF film niż Elizjum. Coraz bardziej różnie się z nim w ocenach :).