W tym temacie chciałbym zapisywać (lub w miarę niemożności [lub chęci innej osoby], aby zrobił to ktoś inny po uprzednim skontaktowani się na priv, bo może powstać syf, że z tego samego dnia oceny wrzuci kilka osób) zapisywać jakie filmy ocenił Kinomaniak oraz jaką dał ocenę. Nigdzie w necie czegoś takiego nie ma, żadnego archiwum programów, ani nawet strony oficjalnej nie ma.
Zaczynam.
29.06.2008
1. Orzeł kontra rekin 7/10
2. Hallam Foe 6,5/10
3. Sex w wielkim mieście 3,5/10
Daas 6/10 "Mroczne i ponure, z niezłym klimatem. Reżyserowi nie wszystko się udało ale brawa za odwagę"
Wczoraj w trakcie reklam oceniał Trzej Muszkieterowie 3 D i dał 3/10 ... mówił obsada świetna, ale w tym filmie nie miała co zagrać , brak fabuły i jedyne co warte uwagi to efekty 3D dlatego 3 :)
Baby są jakieś inne 5,5 / 10
- ogólnie mówił że film jest przegadany [ocena z wczoraj, ok. godz. 17:25]
Jeżeli chcesz mieć szybki dostęp do większości ocen wystawianych przez Artura Pietrasa oraz jeżeli po obejrzeniu filmu jesteś ciekaw jak go kiedyś ocenił Kinomaniak- wyślij zaproszenie do znajomych! http://www.filmweb.pl/user/Kinomaniak_TV4
Mógłby mi ktoś wytłumaczyć na jakiej zasadzie lecą teraz te mini-recenzje? tzn. kiedy, na jakim kanale , o której godzinie?
wczoraj wieczorem była recenzja filmu 'Czas wojny' niestety nie wiem jaka była ocena, ale z tego co wysłuchałem to strasznie sie tym filmem zachwycał
oceny w postaci punktów właśnie nie było, nie wiem dlaczego, ale rzeczywiście bardzo się zachwycał i polecał do obejrzenia.
Właśnie leciała powtórka ;) Co do oceny 8,5/10 to MUST WATCH :D
http://www.filmweb.pl/film/Musimy+porozmawiać+o+Kevinie-2011-485802
Generalnie, że film warty obejrzenia, dobra rola Więckiewicza, film trochę robiony po hollywoodzku. Tyle pamiętam.
Pietras ostatnio oceniał klasyka kina akcji z 95, 'Okrutne prawo'
wie ktoś moze jaką ocene wystawił?? bo załapałem sie tylko na kawałek i oceny nie usłyszałem
O ile się orientuję, to nie wystawia ocen filmom, które będą szły na tv4 (a "Okrutne prawo" będzie jutro o 21:00).