Obie siostry są spoko, ale ja tam wolę Ashlee! Ashlee jest świetną piosenkarką. Jej nowa płyta jest super:)
Ja też wolę Ashlee, zwłaszcza gdy ma ciemny kolor włosów. Jako blondynka już nie jest taka piękna. No i jest wyższa od Jessici. Poza tym Jess to idiotka, chociaż żal mi jej, że mąż ją zdradził. Nick to ścierwo.
Ja bardzo lubię Ashlee:) Nieźle śpiewa, fajnie się prezentuje:-) Ale zdecydowanie ładniej jej w czarnych włosach!:)) Pozdro:]
zdecydowanie Ashlee. Ma niesamowity głos. Jess śpiewa piosenki zdatne tylko dla 12-latek i w dół. Przecież to okropne. Ale nie wiedizałem dotad Ashlee w filmie ( nie licząc The Ashlee Simpson Show - oczywiście;)
Taa, Ashlee jest lepsza i ładniejsza. Ale już jej za bardzo nie lubię, bo robi za dużo skandali... Jakby nie mogła się z muzyką wybić..
Padne! Ona ładniejsza? Buhehhheheh, chyba nie widziałaś Jessici w pełnej krasie ;]
Ashlee NIE UMIE śpiewać. Próbuje dorównać siostrze z rewelacyjnym głosem.
Osobiście wolę Jessicę. Jest dużo ładniejsza, ma fajniejsze piosenki i super się ubiera. Pozdrawiam! :):*
moim zdaniem ashley ma lepsze piosenki nie moge patrzec na jesicce osmiesza sie grajac w filmach kiepska z niej aktorka i dobrze o tym wie zreszta ashley tak samo ale choziaz sie nie pcha przed kamery
Wolę Ashlee. Jessica kojarzy mi się z taką "słodką idiotką".
Po za tym Ash ma lepsze piosenki od siostry.
Boże... nie no dajcie spokój... Ashlee jest żałosna. Nie dość że non stop próbuje dorównać swojej siostrze ale nigdy jej to nie wychodzi, ani nie wyjdzie. Ona w ogóle nie potrafi śpiewać tylko cały czas że tak powiem "drze ryja!!" Już nie raz ją wygwizdali za jej fałsz. No i talentu aktorskiego za grosz.
Jessica wspaniale śpiewa co nie raz udowodniła zgarniając liczne nagrody, również jej płyty rozchodzą sie w błyskawicznym tempie pokrywając sie platynami. Również świetnie gra w filmach, zawsze gdy oglądamy film z jej udziałem możemy liczyć na mile i wesoło spędzony czas. Jessica niedawno zaczęła projektować ciuchy które już sie cieszą w stanach wielką popularnością. Może i sprawia wizerunek takiej głupiutkiej blondyneczki ale wierzcie mi rozumu jej nie brakuje.
Jessica ----TAK!
Ashlee ----NIE!
Pozdrawiam wszystkich fanów Jess ;)
Ja osobiście lubie Ashlee. Do Kamil. --> Człowieku, Ashlee piszczy?! Drze ryja?! To ja nie wiem jak określić Jessice... Ashlee ma fajniejsze, normalniejsze piosenki...Talent aktorski... Żadna z nich nie ma jakiegoś nadzwyczajnego... Nie chce nikogo obrażać... Widziałam w innym temacie, że powiedziałeś dziewczynie która uważa że Jessica to barbie itd. że ją obraża!! A co ty mówisz o Ash?! Jak tak masz mówić, to se daruj.;/;/
Ashlee- TAAAAAAAAAAAAAKK!!!!!!!!!!
Jessica- NIIIIIIIIIIEEEE!!!!!!!!!!
Dobra, daruj sobie... Ja jej nie mam zamiaru krytykowac... Szczerze to ją nawet lubie, ale po prostu wole Ashlee.