Ja jestem od niej milion razy piękniejsza, wszyscy tak twierdzą. Mówią, że nawet bez charakteryzacji jestem o wiele bardziej urocza. A wy mi pewno będziecie zazdrościć :)
O Kurde cóż to było, hahaha normalnie dziewczynie sie w głowie poprzewracało.
Kurcze szkoda, że nie chce ujawnić swojej prawdziwej urodziwej jakto to twierdzi twarzy.
LOL
jezu jakie dziecko z cb jak nie masz co robic to idz do piaskownicy ona jest sliczna boska itp ci "wszyscy" nie maja gustu ;/żal
ja tez się dołączam!! z chęcią zobaczę ten cud! A może ona już pojechała do Hollywood robić karierę i dlatego jej nie ma?? To może czatujmy na necie i w telewizji bo pewnie niedługo się tam pojawi! Ja nie moge na bank zrobi oszałamiającą karierę!
widocznie nie znasz ani płci męskiej ani żeńskiej. Kobiety takie już są, a mężczyźni by tu nawet nie zajrzeli.
A wypraszam sobie :P Zajrzałem :) I chciałbym ogłosić wszem i wobec że przyłączam się do tego 'czegoś' aby nasza miss filmwebu pokazała swój wdzięki i cokolwiek tam ma choć może w niezbyt wielkich dawkach. I proszę nie obrażać tej świetnie zapowiadającej się aktorki, zwłaszcza stwierdzeniami że nie jest wyjątkowo piękna. Bluźnierstwo!! Ale sie rozpisałem...w kilku słowach She's HOT!!
ee że co ty ładniejsza? nawet nie wiemy jak ty wyglądasz a mówisz że jesteś taka piękna a może jej poprostu pozazdrościsz?co?radziła bym ci zapisz się do jakiegoś psychiatry czy gdzieś.Najpierw udowodnij że jesteś ładniejsz a potem wypisuj takie bzdury.
teraz juz wiemy jaka jest piekna od wewnatrz, to chcielibysmy cie zobaczyc jak wygladasz od zewnatrz, na pewno tak samo ladnie