Ashley Tisdale

Ashley Michelle Tisdale

7,7
4 318 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ashley Tisdale

Moim zdaniem Ashely jest o wiele lepsza pod wzgledem aktorstwa no i urody od Vanessy Hudgens :)

Blair

Ja uważam odwrotnie :)
Vanessa jest ładniejsza, lepiej gra i śpiewa.....
Ash jest przeciętna.....i szpeci ją nos ;/
Mogłaby zoperować :D

aniaaa_2

niech Vannesa sobie zrobi operacje własnie tym się wyruznia
i jest sliczna na tym najnowszym teledysku zmienila kolor wlosów i nareszcie podkreslila pieknooo

Blair

oczywscie!!!! VANESSA JEST BRZYDKA GRUBA I NIE POTRAFI GRAC! Co do spiewania...piszczy i wyje! Ogolnie jest zryta strasznie sie puszy..uwaza sie za boskosc i gwiazde, super aktorke, ktora nie jest!!!!!
ASHLEY JEST SWIETNA! Genialnie gra role Hsm jak z reszta pozostale rowniez! Do tego ma swietna plyte!

guga_buzka

"Vanessa jest ładniejsza, lepiej gra i śpiewa.....
Ash jest przeciętna.....i szpeci ją nos ;/
Mogłaby zoperować :D "
Co to w ogóle ma znaczyć?
No patrzcie w dzisiejszych czasach gwiazdy, które zrobią sobie operacje nazywa się sztucznymi.
A tu koleżanka nawet zachęca.
Eh. żałosne.
Dobra,a co do tematu, to Ashley jest zdecysowanie lepsza od Vanessy.
Wcielenie się w postać Gabrieli, jest dużo łatwiejsze, gdyż granie słodkiej, niewinnej, milutkiej panienki moim zdaniem jest prostsze niż zmienienie się w czarny charakter, którym w HSM bezwątpienia jest Sharpey. A gdy w prywatnym życiu jest sie osobą serdeczną, jaką jest Ash to musi być jeszcze trudniejsze.
A co do Vanessy... Nie mówię, że dziewczyna jest mało utalentowana. Wręcz przeciwnie. Ale moim zdaniem ludzie robią z niej zbyt wielką gwiazdę. Uprzedziłam się do niej szperając w internecie. Na przykład filmy na youtube. Ashley zazwyczaj rozśmiesza oteczenie, a V. odpowiada na pytania (o ile to jest wywiad) zdawkowo i obojętnie.
A więc jeszcze raz. Obie są utalentowane, ale ja osobiście wolę Ashley.

Blair

Do guga.buzka: "VANESSA JEST BRZYDKA GRUBA I NIE POTRAFI GRAC! Co do spiewania...piszczy i wyje! Ogolnie jest zryta strasznie sie puszy.." Jeśli tak uważasz to znaczy ze nie wiesz na czym polega aktorstwo, masz problemy ze słuchem i nie potrafisz opanować zazdrości...;/ Szkoda mi takich zazdrosnych panien jak ty!

I jeszcze moje zdanie co do aktorek: o bydwie są dobre. Ba! Nawet bardzo dobre! A co do urody to kwestia gustu...

agata_62

chyba dziewczyna która zagrała najlepiejw całym filmie
rola słodkiej idiotki wypadła w jej wykonaniu fenomenalnie
jednak ktoś ma zdolności aktorskie...

doma48

Do Agaty 62 ,a na czym polega jej fenomen ? Bardzo dobra aktorka ? Wnioskujesz to na podstawie High School Musical ?

Blair

Wg mnie pod względem aktorstwa lepsza jest Ashley ale pod względem urody Vanessa :) lecz Van umie tylko śpiewać bo przeciętnie zagrała w Hsm ale i tak ją lubię :)

Blair

A ja wole Ashley . MIałam bloga o obydwóch i doszłam do wniosku , że wole Ashely.A jesli chodzi o urodę , to każdemu podoba się inna i to nie podlega dyskusji. A co do aktorstwa obydwie są utalentowane. I co do nosa Ash;/. Według mnie wcale jej nie szpeci tylko dodaje jej urody...

Blair

Normalnie nie interesuje się zbytnio gwiazdami, ale Ashley po prostu uwielbiam! Nie wiem jak można jej nie lubić? Jest bardzo zabawna, gra i śpiewa bardzo dobrze. Sharpay to zdecydowanie moja ulubiona postać w High School Musical, szczególnie w drugiej częśći - całkowicie rządzi filmem!

Blair

Ashley!Ashlwy i jescze raz Ashley :P:P!!! niby nic to tej Vanessy nie mam taka sobie ale wole ashley o wiele bardziej ,dla mnie od vanessy jest też ładniejsza i śpiwa lepiej też co nie jest tylko moją opinią bo to ashley a ni ta 2 był na liście "The Bast Band In The World" wyprzedzając lindsay lohan (1 mijsce miało tokio hotel nie wiem czemu gaaasz )hehe czyli poprostu jest od vanessy napewno lepszua :P:P:P

Blair

A co to za różnica, która lepsza? I tak pewnie za niedługo skończą karierę, bo nie dostaną żadnych ciekawych propozycji.

Aimee

Właśnie zaczęła się emisja kreskówki, w której Ashley podkłada głos jednej z głównych bohaterów. Obecnie przebywa w Australi, gdzie kręci swój nowy film. Podobno zagra w nim główną rolę.

stefcia007

stefciu007 czy masz potwierdzone ze ona kręci film? jeżeli tak to prosze podaj zrodlo swoich wiadomosci wtedy ci uwirze bo choc lubie ashley jestem nieufna takim wiadomoscia tzn ze podkladala glos to gdzies slyszalam ale reszty juz nie

fitness10

pfffff ze ona bedzie grala w filmie a nie go krecila *

fitness10

Jeżeli chodzi o "Phineas and Ferb" to już to oglądaam, więc ta kreskówka naprawdę istnieje, LOL. Ashley oficjalnie przyznała, że wyjeżdża do Australi, aby kręcić "Picture This!". Tydzień temu przeczytałam, że właśnie wyjechała do Australi (na 6 tygodni), ale nie znalazłam oficjalnego potwierdzenia. Dopiero dwa dni temu dowiedziałam się, że nie będzie jej na Teen Choice Awards (tak... właśnie trwa. szkoda, że ona i Chad nie byli/są obecni, przecież obsada High School Musical 2 na początku otrzymała specjalną nagrodę), ponieważ przebywa w Australi i rzeczwiście kręci film.

Blair

o nie vanessa jak ja jej nie trwie boze ona jest taka brzydka i glupia

Ash górą !!!!!!!!!!!!

Pink_147

Brzydka haha, żebyś ty była ta "brzydka". :) Głupia - nie znasz jej więc nie oceniaj ludzi po zdjęciu czy jakimś nagraniu :/ Nienawidzę takich osób jak ty wszystkie osoby co tu tak piszą to po prostu zazdrosne fanki Zaca - dajcie im żyć swoim życiem a wy nie marzcie tylko żyjcie :)

Pink_147

Pink_147 ale mnie wneriwłaś ty jesteś chora psychicznie idź do psychologa naprawdę :) wiecie co to dziecko dało Marlonowi Brando ? Dała mu 1 :/ ty nawet nie widziałaś z nim filmu dziecinko lepiej się wstrzymaj od głosu jak masz coś takiego dawać a wypchaj się tym pożal boże efronem. Nawet go lubialam ale to co ty zrobiłaś zmusza mnie do tego by zmienić mu ocenę skoro ty mu 10 dajesz to ja zrobię na odwrót. Musi być porządek a ty co? no zal.pl ztym to mnie wnerwiłaś jeszcze ojcu chrzestnemu daj 1. :/ weź idź się powieś bo zatruwasz społeczność.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
guga_buzka

hahahaha Kolejny krytykant. Vanessa jest brzydka, a może po prostu całym problemem jest Zac ? A po poziomie twojej wypowiedzi to naprawdę można stwierdzić, że jesteś jakimś burakiem ze wsi. Heh taka prosta riposta na mnie nie działa, więc jak ty to powiedziałaś : "Zamknij dupę". A i to, że nazwałaś mnie dziwką, to oznacza tylko jedno - brak ci kultury "wiochmentko".
Ps : Nie mam 13 lat tylko 15.

fitness10

A i będę tu wchodzić bo mam takie prawo. Forum jest Ashley, a ją też lubię.

fitness10

Przykro mi to mówić, ale to forum zaczyna schodzić na psy. W każdym razie wracam do tematu filmu Ashley "Picture This!". Otóż na stronie o Ash pojawiły się fotki paparazzi z planu filmowego, co oczywiście potwierdza, że film rzeczywiście jest kręcony. Fotki są tutaj: http://misstisdale.net/gallery/thumbnails.php?album=196 Ashley jest na zdjęciach 8-13.

stefcia007

Ah, PS Obecnie film jest kręcony w Kanadzie. Z tego co wiem za tydzień Ashley wraca do Stanów, a potem leci do Australi.

stefcia007

Dzięki za informacje :P
Ps: Zgadzam się forum schodzi na psy ale nie tylko forum Ashley innych aktorów też :/

fitness10

ohhh Fitness probowala zablysnac inteligencja ... ! Moze idz na fitness?? bueh zlosny nick? masz problemy z waga tak jak vanessa? moze jestes jeszcze taka brzydka jak ona ze ja tak bronisz?

nie ma to jak klotnie ze skretynialymi fankami.. juz to przerabialam

guga_buzka

Skoro Cię tak interesuję skąd wziął się mój nick to Ci powiem. Nick wziął się od mojego nazwiska. A i nei mam problemu z wagą nie jestem jakąś anorektyczką, a ty widocznie oceniasz ludzi po wyglądzie. Van także nie ma problemu z wagą gdyby go miała wyglądałaby dużo gorzej. I właśnie takie dziewczyny wyglądają lepiej a nie jak Paris Hilton i inne tego typu puste, zadziorne, skandalistki. A taka "brzydka" jak Vanessa to chciałoby milony dziewczyn więc uwierz, to, że ja nie lubisz nie oznacza, że musisz wyzywać ją od brzydkiej i grubej co z resztą jest oszczerstwem. A i chciałabym Ci powiedzieć, ze to ty jesteś skretyniała co udowodniłaś w poście wyżej twierdząc, że powinnam : "zamknąć dupę" i mówiąc, że jestem : "dziwką" - nie znasz mnie to tak nie pisz, bo ja Cię od "dziwki" nie przezywam, a nawet mam do Ciebie szacunek pisząc : "Cię" z dużej litery. Więc i ty wykaż trochę inteligencji. A i weszłam na temat : "Lepsza od Vanessy" ponieważ uważam, że Ash jest lepsza od Van pod względem aktorstwa. I wyraziłam też moją opinię, bo twierdzę, że obie są ładne, ale jednak wg mojego gustu Vanessa jest ładniejsza. Chyba nie masz zamiaru kłócić się która jest ładniejsza i krytykować mój gust. No jak tak nie lubisz Van to zostaw zgryźliwe komentarze dla siebie, ja np: też Cię nie lubię po tym co napisałaś, a jednak nie piszę takich burackich wypowiedzi na twój temat, więc i ty sobie oszczędź. A na prawdę miałabym ku temu powody. Zanim odp przeczytaj i zastanów się nad tym co tu bazgrolisz, bo jak dorośniesz będzie Ci głupio, że takie bzdury pisałaś. Ja też żałuję pewnych rzeczy, więc ty miej do żałowania mniej.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
guga_buzka

Witam! Temat "Lepsza od Vanessy". Skupię się na ich grze w HSM i HSM2. Ich osobowość ani uroda mnie nie interesują. Tak samo Ashley jak i Vanessy. Obydwie są ładne według mnie ale to kwestia gustu więc nieważne. Żadnej nie znam osobiście więc nie będę się wypowiadać o ich osobowości, zachowaniu itp.

W pierwszej części nie wiem dlaczego ale nie przepadałam za Ash, a raczej za Sharpey. Wolałam Gabriellę bo Vanessa w pierwszej części grała dużo lepiej niż w dwójce. Nie mówię, ż Sharpey zagrała gorzej, bo nie. Za to bardzo polubiłam Ash po HSM2. Zagrała wspaniale! Czarny charakter jest trudny do zagrania ale Ashley poradziła sobie z nim idealnie. Jest stworzona do tej roli! Nie wiem jak grała w innych filmach bo nie widziałam nic oprócz serialu "Nie ma to jak hotel" (w którym bardzo mi się podobało jak grała), więc nie mogę porównać. Ale uważam, że Ashley jest idealna do roli Sharpey i zagrała świetnie! W obu częściach, choć w dwójce zdecydowanie lepiej! Naprawdę rządzi filmem! Jest świetna!

Vanessa. Hmm. Wolałam Gabriellę z jedynki. Nowa "Gabi" jej nie wyszła. I nie przypadła mi do gustu. Vanessa gra OK. Być może jej rola jest łatwiejsza, ale również mniej widoczna względem przebojowej Sharp.

Podsumowując: Ashley w HSM2 grała wspaniale, a Vanessa dobrze. I to widać. Tylko proszę was, nie wyzywajcie na forum, ani aktorek ani siebie nawzajem bo to do niczego nie prowadzi! Przecież jeśli nazwiemy kogoś "dziwką" czy innym epitetem to nie zmienimy jego stosunku do Vanessy czy Ashley.

Domi_Nique

nie mam zamiaru probowac zmieniac nikogo zdania

i zgadzam sie z toba! oprocz tego co napisalas do wygladu xd

gra ashley byla genialna!

Domi_Nique

nie mam zamiaru probowac zmieniac nikogo zdania

i zgadzam sie z toba! oprocz tego co napisalas do wygladu xd

gra ashley byla genialna!

Blair

Zgadzam się. Ja tam nie mam nic do nosa Ashley ;d
Vanessa ładnie śpiewa, gra gorzej, ale radzi sobie, no a Ash jest suuper. :)

Blair

Ludzie o czym wy tu piszecie??? Oceniacie je obydwie po wygladzie i mowicie,ze jedna jest fajna,a druga nie...Przeciez wy w ogole nie znacie,ani jednej,ani drugiej, nie wiecie jakimi sa osobami,co jest dla nich wazne i jakie sa naprawde. Bazujecie jedynie na tym,co przeczytacie w internecie i wierzycie w to, a nie pomysleliscie,ze to moga byc bzdury wyssane z palca? Piszecie,ze Vanessa jest gruba,a Ashley ma brzydki nos. Ale chyba zapomnieliscie,ze kazdy ma inny gust,poglady, kazdemu co innego sie podoba.Macie swoje zdanie na te tematy i jak ktos sie nie zgadza z wami to od razu sie wyzywacie i klocicie na forum. A chyba to forum nie temu ma sluzyc.Nie chce tu pisac wykladow i w ogole nie zamierzalam sie wypowiadac,ale wstrzasnelo mna to,co przeczytalam.Pozdrawiam!

Kocica_2

No niestety. Takie przypadki też się zdarzają ja wyraziłam swoją opinie i już zaczęli po mnie jeździć walcem. Aż żal patrzeć.

Blair

Ashley jest najlepsza. Doszła do sukcesu cieżką pracka. A Vanessa jest beznedziejna

patka27

Tak, tak, tak. Głosujcie na He said she said na TRL :).

stefcia007

Zgadzam się z Gabi1094. Ashley miałą trudną rolę, bo nawet ja umiałabym się wczuć w rolę Gabrielli. A co do Vanessy też ją lubię. A nos ashley mi nie przeszkadza. Wręcz przeciwnie ;).
Obie maja dziewczęcą urodę i niech tak zostanie. Pozdro dla nich!

Zosia_94

Ashley jest lepsza i bardziej doświadczona, gra aktorska w jej eykonaniu jest lepsza niż popisy Vanessy.

Taisha

Z tym też się zgadzam, ale ja ujęłaby to inaczej. Ashley w HSM i HSM2 pokazała swoja umiejętność aktorską. Miała trudniejszą rolę niż Vanessa, a zagrała ją brawurowo.
A Vanessa....Ani jej specjalnie nie lubię ani nie nienawidzę...

Blair

Vanessa ślicznie śpiewa, ale z playbacku i po przerobieniu głosu na kompie :) Ładna? Nie mi to oceniać, ale raczej nie... Poza tym strasznie przesłodzona. Co do gry aktorskiej, nigdy nie była wspaniała i nigdy mnie nie powalała, bo poza HSM raczej w niczym innym ambitnym nie wystąpiła. Za to Disney w nią inwestuje, a raczej inwestował, póki w sieci nie znalazły się jej nagie fotki :)
Za to Ashley - gra rewelacyjnie i ma talent, każdy może to potwierdzić. Jej piosenki mają w sobie dużo enegrii, ma piękny głos i nie ma zbyt dużej różnicy gdy śpiewa na żywo, z tego co wiem, chociaż czasem brzmi jak kaczka :)
Nistety, Ashley nigdy nie była tak popularna jak Vanessa, mimo iż ma więcej uroku i talentu.
A Ashleyowy nosek? Kocham :)

Kalafiorek

Hahaha, proszę Was! Vanessa popularniejsza od Ashley? Hahaha! Płyta Vanessy pomimo iż wyszła o pół roku wcześniej od płyty Ashley sprzedała się do tej pory w 500 tys. egzemplarzach, podczas, gdy płyta Ash w 1 milionie. Albo spójrzcie na nie teraz. Ashley dopiero co skończyła kręcić film, w którym zagrała główną rolę, podkłada głos w kreskówce i właśnie trwa jej tournee promujące płytę dvd, z materiałem o niej i powstawaniu jej cd. Ah, i nadal lecą nowe odcinki 'The suite life of Zac and Cody'... A Vanessa? Jedyne co widziałam to jej nagie zdjęcia!(gdyby ona chociaż ładna była, lol).

stefcia007

O! To takie wieści mnie bardzo cieszą, bo przywykłam do tego, że wszędzie gdzie zaglądam, to Vanessa zbiera większe żniwo :) Widocznie patrzyłam w złych miejscach :P

Blair

Ja wolę Ashley pod względem wyglądu, talentu i w ogóle. A Vanessa? Nie chcę obrażać nikogo z jej fanów, ale jej nie lubię. Trudno... Ja także uważam, że jest "przesłodzona". No i oczywiście jest bardziej popularna niż Ashley... Szkoda. Ale cieszę się, że Ashley widzieliśmy na ekranie dłużej niż Vanessę, nie? W HSM 2 oczywiście :)

Blair

Ashley jest boska, występowała w samych najlepszych produkcjach disneya a Vanessa co ?? tylko w HSM ?? Ash jest ładniejsza ma zawaliste piosenki i super gra a Van jest przesłodzona tak że normalnie chce mi sie wymiotowac jak w HSM2. www.ashley-source.blog.onet.pl

ania_nata

Tak1 Macie racje! Vanessa jest przesłodzona! Jej się nie da polubić! Słyszałyście kawałek Every Day w HSM2? W pewnym momencie śpiewa tak wysoko, że aż szeptem :/. Ashley działa w showbiznesie, dwoi się i troi jak może, a i tak Vanessa jest popularniejsza mimo, iż zagtrała tylko cukierkową paniusię w jednym filmie. To krzycząca niesprawiedliwość! Albo Vanessa ruszy swoje cztery litery i zajmie sie czymś; pójdzie na jakiś casting, podpisze kontrakt na nowy film (czy cos takiego), chociażby nauczy się pożądnie śpiewać, albo nie wiem co jej z wyjdzie z siedzenia i czekania na cud.

Blair

Czemu wciąż je przyrównujecie do siebie? Przecież to dwie różne osoby, zagrały tylko razem w filmie...

Carmen_ka

A co porownac nie mozna ? Poprostu stwierdzamy ze to Ashley jest lepsza chodziaz jest w cieniu Vanessy ;]

Blair

ja kocham ashley a nielubie vanessy bo ona mnie troche denerwuje tym swoim usmieszkiem<blee>pozatym nie rozumiem jak ludzie mowia ze czegos nienawidza a nawet nie napisza dlaczego..to jest bezsensu!

Blair

oczywiscie ze ashley jest lepsza od vanessy!moge dac przyklad w spiewaniu...to piosenka vanessy:http://www.youtube.com/watch?v=F5VvvVxuKko i to ashley:http://www.youtube.com/watch?v=M6a06eSHMyg mi sie bardzije podoba oczywsicie ashley..ona jest bardzije utalentowana!

so_fetch

Może moja wypowiedź nie będzie zbyt mądra i narażę się fanom obu aktorek a może nie. Ashley gra świetnie trzeba jej to przyznać. Vanessa zagrała tylko w HSM i HSM2 że tak powiem i tam mam nadzieje że nie pokazała wszystkiego na co ją stać. Mam nadzieje że obie jeszcze długo pograją. Co do śpiewu to komentować nie będę bo sam bym lepiej nie zaśpiewał. Piękne są obie. Co do talentu to bym się jeszcze wstrzymał i zobaczył czy Vanessa zagra jakąś bardziej wymagającą rolę. Mimo że bardziej lubię Vanesse to muszę przyznać że Ashley też jest niezła no i zagrała lepiej w HSM2 bo w jedynce to nie pokazała nic specjalnego.
P.S
Sorry jeśli kogoś obraziłem.