Audrey HepburnI

Audrey Kathleen Ruston

8,0
15 892 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Audrey Hepburn

Natrafiłam na nią w rankingu aktorek. Nigdy wcześniej jej nie widziałam. Wydaje sie nawet ładna. Fajnie grała? Bo w sumie to nic. Oglądnąć jakiś film z nią? Polecacie?

Karlaaajn

Twoja wypowiedz jest wyjątkowo żenująca. Koloryzujesz Audrey, a Marilyn oczerniasz. Marliyn też odwiedzała sierocińce i pomagała, ale o tym się jakoś nie mówi, bo ludzie wolą dyskutować na temat jej romansach i podwiewającej sukienki. A ty najwyrazniej sama nie wiesz nic o Marilyn, tylko powtarzasz to, co kiedyś gdzieś usłyszałaś. Marilyn nie znała swojego ojca, a matka po paru latach została wysłana do szpitala psychiatrycznego. Żeby nie powrócić do sierocińca musiała wyjść za mąż w wieku 16 lat. Marilyn bardzo chciała zostać aktorką, żeby ludzie ją kochali. Miała bardzo bolesny okres, nie mogła mieć dzieci, drugi mąż ją bił. Ale to przecież nic, nic w życiu nie przeszła i była zwykłą szmatą, prawda? Nie to co ideał Audrey <33333

użytkownik usunięty
anti3ek

poza tym co to za wzor do nasladowania(,zwlaszcza dla nastolatek,)skoro palila paczke papierosow dziennie,byla wychudzona i miala anoreksje??? :P co za hipokryzja panuje na tym swiecie- krytykujecie anje rubik ,ze jest za chuda,a jednoczesnie podniecacie sie anorktyczna uroda odri,hipokryci:P

MM była uzależniona od alkoholu papierosów, alkoholu i Bóg wie czego ... tradycyjnie sama się podkładasz :P

użytkownik usunięty
anti3ek

Ty niedouczona ignorantko,MM rzuciła palenie w wieku 25 lat ,o jej uzaleznieniach jej fani wiedza i nikt nie kreuje jej na jakas świetą dobroczynce ludzkosci,jqak te twoja odri Fanow pociaga to,ze MM nie byla jednoznaczna ,nudna i przewidywalna,w przeciwienstwie do odri A te twoja odri wszyscy kraeuja na jakas swieta ,zapominajac,ze tez idealem nie byla Masz braki w wiedzy,znasz tylko plotki,nie potrafisz myslec samodzielnie-powtarasz propagande,ktora glosza media,k bezmyslnie powtarzasz plotki,zaprzeczasz samej sobienp krytykujac kogos ze ulega wplywowi mediow,a sama mu ulegasz lub dopatrujc sie zlych podtekstow i jednoczesnie krytykujac tych,ktorzy dopatrzyli sie tych podtekstow gdzie indziej ,,nie jestes powazna kandydatka do rozmowy sorry,ale twoje pogady sa wyswiechtane,banalne,slyzalem je 1000 razy w mediach- ty nie masz wlasnych pogladow,tylko bezmyslnie przyjmujesz to,co serwuja ci media

-.- Tiaa, rzuciła palenie po to żeby dziesięć lat później naćpać się tabletek nasennych i zabić bo nie chciała się zestarzeć. Do MM pasują mi słowa :sztuczna, głupia, próżna ;

masakra, marilyn sie w grobie przewraca mając takich fanów :)

ps. lubie je obie ;)

aleś ty niedoinformowana ! Chudość AH nie ma nic wspólnego z anoreksją , a z głodem który cierpiała w czasie wojny ...tyle sleczysz przed tym komputerem ze tyle moglabys wyczytac :P

użytkownik usunięty
anti3ek

hehe wyobraz sobie,ze na szczescie ostanio nie mam czasu siedziec pred kompuetrem ,bo mam powazniejsze zajecia niz odp na twoje durne posty:P

bardzo dobrze, mniej "smiecia" bedzie w sieci :PPP

anti3ek

Właśnie, podczas wojny Audrey ciężko chorowała, przeżyła wojnę. Na święta jej rodzina cieszyła się gdy dostała ZIEMNIAKI . Czasem była tak słaba że chciała spać by nie czuć głodu ale nie starczało jej sił by dojść do łóżka. Jeżeli nie wiesz nic o Audrey a o MM też nie za wiele (tylko tak Ci się wydaje) to się nie kompromituj.

Miała ODWAGĘ się zestarzeć po tym jak stała się ikoną stylu i uosobieniem nowych trendów, wypinając się na próżną męską publicznośc i takich płytkich biedaków jak ty ... za to podziwim ją najbardziej . To się nazywa niezależność !!! :)
A tej znowu komus zabrakło ... :)))

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
anti3ek

tradycyjnie probujesz w chamski sposob obrazic śp MM sugerujac,ze byla gorsza od tej szkapy odri i zabila sie,bo bala sie starosci? jestes zalosna Sorki,ale MM miala zbyt skomplikowana osobowosc i psychike,by ktos o tak waskich schematach myslowych i obciazony pseudomoralnym tabu,jak ty, mogl zrozumiec motywy jej postepowania takie aniele dulskie jak ty moga ja tylko probowac na sile dopasowac do swojego waskiego schematu myslowego i podnosic larum w swoim wlasnym zaklamaniu i braku samokrytycyzmu,jaka to ona byla niemoralna Jestes zbyt ogranicona w swych pogladach ,ktore zreszta tak naprade wcale nie sa twoje,a sa banalami wzietymi z mediow,by ze mna dyskutowac i byc przeze mnie powaznie poraktowana :P Koncze dyskusje z pania,pani dulska:P

xD komedia ! Twoje "poglady" zas są wziete ( jak Twoje łownicywo ) z jendnej z obowiazkowych lektur szkolnych i ... własciwie tylko tego . Choćbyś nie wiem ile przeczytała postow to zdecydowanie za mało żebys wciskałami takie rzeczy jak powyżej ... nie wolno mi oceniać MM bo je nie znam ? ale ona byla osobą publiczną ! histori jej życia jest powszechnie znana! i ona świadomie wybrała taką droge ..jesli ktoas tu o kimś nie wiem wystrczająco by go oceniać to jesteśmy to my ... tak wiec ja komentuje kazda Twoje wypowiedz , a ty zawsze lecisz z tymi samymi farmazonami o "dulskiej" ..jak stara płyta ... widac Twoje choryzonty sa zbyt plytkie by jakiekolwiek dyskusje prowadzic o to ty zbyt szybko szufladkujesz ludzi o których NIC nie wiesz ...

Droga Lis_vitalis, radzę zapoznac się chociaż częściowo z biografią Hepbrun autorstwa Donalda Spoto...

Monroe to żadna aktorka w przeciwieństwie do audrey, najlepiej podsumował to laurence olvier gdy zapytała go jak ma grać a on jej na to: ty nie masz grać tylko wyglądać. Jak pierwszy z brzegu rekwizyt. Dziękuję i pozdrawiam.
p. s. Nie spinaj się tak bo jajo zniesiesz

nie mówisz o tych samych ludziach... wyjdz czasem z domu i posłuchaj ludzi to bedziesz wiedziec ze takei poglądy nie ida w parze ,.. no ale nie , bo trzeba bvronić honoru "idolki" xDDD

oj,kogoś przyblokowali .. ZNOWU ! i kto tu nie zasługuje na normalne traktowanie ?:P

Mychaaa

Jak dla kogoś najambitniejszym filmem jest ,,High School Musical " To się nie dziwię....Audray jest boska , właśnie skończyłam oglądać ,,Rzymskie wakacje" - urocze . Polecam !!!!

Mychaaa

NIE SŁYSZAŁAŚ O AUDREY ?? Zwątpiłam. Obejrzyj "Śniadanie u Tiffany'ego", "My Fair Lady", "Rzymskie Wakacje", "Historię Zakonnicy", "Jak ukraść milion dolarów", " "Sabrinę" , "Dwoje na drodze". Połowa z nich to klasyki kina...