Audrey HepburnI

Audrey Kathleen Ruston

8,1
15 961 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Audrey Hepburn

Czytam i nie moge uwierzyc, jakie szlaenstwo wywoluje w ludziach ta aktorka. Zupelnie tego nie pojmuje. Jako mala dziewczynka nie znosilam tej aktorki. Powiecie, zazdrosna. Nie, mnie draznila jej taka dwulicowosc. Nie podobala mi sie jej uroda, figura. Dla mnie to byla taka dziundzia, ktora wszystko robi zeby byc chuda. A to oznacza wredny charakter. I choc na zdjeciach, w filmach taka mial, to w zyciu pewnie sekutnica i dziundzia. Nie chcialabym jej osobiscie poznac. Poza tym jej uroda wcale nie byla ladna. To tylko makijaz teatralny, wymalowana nowa twarz. Brwi miala bardzo szerokie, ale to nie byly jej naturalne brwi, to byly brwi namalowane i to na czole, bo jej brwi naturalne byly normalne, rzeklabym, ze nawet cienkie. Podobnie usta, ktore w rzeczywistosci miala dosc waskie, a na filmach i zdjeciach z mlodosci widac jak bardzo, daleko jest wyciagnieta linia warg, doslownie na skorze sa malowane brwi. Podobnie wielkosc oczu, ktora latwo zrobic makijazem. W wieku rowno 40 lat, widac jej urode, zadna doslownie, widac cienkie usta, wielki nos, no i w tym wieku wygladala bardzo powaznie. Jej figura byla meska, co widac w wieku 40 lat. Nie miala nawet odrobiny talii, ani troszke wciecia, miala waskie biodra plaska pupe i szerokie ramiona, szersze od bioder, kosciste kolana, krotkie nogi, mimo ze mierzyla 170 cm, to przewazal w jej sylwetce tulow, jak u mezczyzn, no i miala wielkie stopy. Taka pieknosc niezwykla. Mezczyzni, ktorzy zachwycaja sie nia i to w tych czasach, a jej mlodosc przypada na lata 50 te, uwazam za och ach, ciezko mi napisac, ale mezczyznami bym ich nie nazwala. Tyle jest prawdziwie pieknych kobiet bez makijazu, na zywo. Aktorka z niej byla marna. Wszyscy jestescie zaslepieni. A ja wciaz nie rozumiem dlaczego. Ja w dziecinstwoe mialam awersje do tej aktorki. Jak lecial z nia film to plakalam. Hmm... Do tej pory tak mam. Przecietna aktorka, przecietna uroda. Z kazdej kobiety moge zrobic pieknosc makijazem, zdjeciem. A juz mloda kazda. Na czarno bialych kliszach nie widac ostrosci, nie widac, ze brwi sa szersze o 2 cm, podobnie usta. Glupi jestescie ludzie.

użytkownik usunięty
Milka_1910

Pff jedna z najpiękniejszych kobiet w historii kina żadna aktorka nie miała tyle klasy co ona ( może się z nią równać pod tym względem tylko Grace Kelly i Julie Andrews) do tego prywatnie cudowny człowiek, działała przez pół życia na rzecz potrzebujących

użytkownik usunięty

Tobie też pomogła?

użytkownik usunięty

No cóż nie ale osobiście uważam, że była najlepszym człowiekiem jaki kiedykolwiek się pojawił w Hollywood.

użytkownik usunięty
Milka_1910

Fakt.Moze i naturalna z wyglądu,ale wytresowana w dobrych manierach i przez to sztuczna.