Zapewnie większość z Was spostrzegła, że fala wulgaryzmów, obelg i prowokacji nie ominęła tematów zakładanych przy kultowych osobistościach kina. Jest to równie irytujące, jak i nowa formuła Filmwebu, która przynajmniej mi w zupełności nie odpowiada. Jeśli jednak znalazłoby się choć kilka chętnych osób, by wciąż dyskutować o 'Starym Hollywood', moglibysmy zalożyć odrębne forum - sprawdziłam, takie jeszcze dotąd nie powstało. Co o tym sądzicie?
Nowego wyglądu Filmwebu nie skomentuję ;/ Szkoda, że tak zepsuto, zmiany są potrzebne, ale nie w takim stopniu ;) Pomysł o forum - jak zawsze rewelacyjny. Myślę, że znajdzie się wielu zwolenników (;
Ja się od razu zgłaszam do dyskusji. Niestety, prawdopodobnie żadna pomoc ze nie będzie przy zakładaniu takiego forum - mówię tutaj o stronie technicznej rzec jasna. Natomiast chętnie wezmę udział w dyskusjach. Od jakiegoś czasu bardzo intensywnie interesuję się starym kinem. Bardzo bym się ucieszyłam gdyby takie forum powstało. Ale zawsze też możemy spróbować tutaj coś zmienić - wiem, że czasami aż żal czytać...poziom kultury osobistej w połączeniu z ilorazem inteligencji zwyczajnie przeraża i odechciewa się w ogóle tutaj zaglądać, ale warto powalczyć. Może po prostu ignorować te osoby - jak nikt nie będzie zwracał na nich uwagi to zrezygnują, przecież im chodzi tylko o zwrócenie uwagi na siebie, żałosny sposób i żałosne środki, ale cóż...SPRÓBUJMY