Awkwafina

Nora Lum

7,2
9 235 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Awkwafina

Widziałem ją w Jackpot z Johnem Ceną oraz w Reinfield u boku Cagea.
W obu filmach zagrała tak samo irytująco jakby jedna i ta sama postać wstawiona w dwa różne filmy.
Nie wiem kto jej załatwia rolę, bo musi mieć dobre koneksje i jakiegos super agenta.
Przecież ona ani wyglądu nie ma, talentu komicznego też nie posiada [jak np. kiedyś Whoopi Goldberg miała] Niczym nie nadrabia tej swojej twarzy o kształcie piłki
Wiem jedno jak zobaczę ją w obsadzie następnego filmu z gatunku komedia albo nawet jakiegokolwiek innego gdzie gra ona w roli głównej to już zapali mi się lampka żeby nie oglądać.

Pozawisior

Jest wręcz przeciwnie, niż piszesz. Babka gra przekonująco, jest bardzo sprawna i potrafiła swoje warunki fizyczne przekuć w atut. Jak nie chcesz oglądać filmów z jej udziałem, to nie oglądaj i nie zawracaj głowy uczciwym ludziom.

Rebeliant_SG

No już nie zamierzam oglądać z nią filmów, te dwa mi wystarczą i wcale nie jest przeciwnie jak piszę bo rzuciłem WŁAŚNIE TERAZ okiem na forum i widzę że wiele osób uważa podobnie, ze świecą szukać tu pozytywnych opinii o niej. Oczywiście ja napisałem wcześniej swoją opinię nie posiłkując się innymi i tak uważam że to słaba aktorka w dodatku brzydka.