bardzo ją lubię za głos, za to że jest przesympatyczna, i za rolę Agnieszki w Pierwszej miłości szkoda że już nie gra w tym serialu bo świetną miała rolę co zawsze mogła coś poradzić Teresie ale podobał mi się jej epizod w pensjonacie pod różą. Aktorką jest niedocenianą mam nadzieję że na dużym czy małym ekranie ją zobaczę.
Pierwsza Miłość to faktycznie duża rola pani Basi
przecież jej bohaterka mogłaby wreszcie wyjść z tego więzienia
no właśnie to była super postać ale jak nie ma teraz Teresy to ta Agnieszka po co jej już potrzebna kiedyś ten serial był tak fajny że można było się pośmiać np. jak Marysia była salową to miała na pieńku z siostrą Urszulą fajne to było, albo jak była Sylwia to też do śmiechu było. A teraz jak nie ma Teresy , Antoniego , Pani Natalii, Marioli (matka Pawła i Mariusza ), Wiktora (mąż Marioli ), Sylwii, Tatiany to już nie to samo nie raz tam pierwszą miłość oglądam jak jest Weksler ale rzadko.
tak, masz rację -może ten serial jest już za długi i skończyła się pomysłowość autorów scenariusza
szkoda
a czy oglądałaś Doręczyciela ?
tam też było sporo Pani Basi
zaś w serialu Stacyjka mówiła nawet po ...duńsku :-)
doręczyciela oglądałam ze względu na nią ale nie tylko ze względu na nią ale ze względu na : Barcisia,Dymną, Pazurę,Schejbala,Kamińskiego,Zającównę, Lenartowicza.Ale tam Pani Basia w doręczycielu super zagrała.
Wesołych Świąt i jak mówi pani Basia DUUUŻO UŚMIECHÓW
obecnie pani Basia wraca na plan filmowy
zagra w filmie DŻEJ DŻEJ
no to hej
a to akurat wiem bo ja jestem na bieżąco jeśli chodzi kto zagra w nowym filmie.Ale dzięki za przypomnienie
z nieba mi spadłeś wiesz w którym teatrze pracuje Pani Basia ? Chciałabym do niej napisać list by mi przysłała swoje zdjęcie z autografem ja tak od roku robię i nazbierałam tych autografów.