To nie jest "może jej rola nie przypadła mi do gustu ale może kiedyś się wybije". To jest "ona nigdy w niczym dobrze nie zagra, można się rozejść". Jednakże jestem w stanie powiedzieć że tutaj nawet nie chodzi o jej twarz bo iluż to jest brzydali, którzy potrafią grać i są charyzmatyczni. Tak naprawdę żałośni fani w swej bezgranicznej żałosności nie przetrawili śmierci Joela przez napakowaną Abby. Wpierw zaatakowali Druckmanna, wyzywając, pewnie nawet grożąc śmiercią, potem to samo spotkało aktorkę głosową Abby. Teraz ten ... wirus przeniósł się na Bellę Ramsey bo miała czelność zapisać się na casting do serialu oraz która właśnie zaczyna swoją karierę. Nie można tego nazwać inaczej niż sku*****twem.
a mi sie wydaje ze w obecnych czasach kazdy ma lustro i kazdy ma internet kazdy moze sprawdzic na co sie pisze sam moze dojsc do wniosku czy sie nadaje czy nie oczywiste jest ze jesli sie gdzies nie nadaje to zostanie zjechany "wybor" i "decyzja" kazdej osoby sama sie zgodzila wiec sama teraz baty zbiera :)
"jestem brzydka to nie pojde grac pameli anderson w latach swietnosci zaproponuja to odrzuce bo wiem ze mnie zjada widzowie" xD