Bella ThorneI

Annabella Avery Thorne

7,1
7 428 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Bella Thorne

jest cudowna, gra świetnie, dorównuje nawet miley cyrus. Naprawdę jest śliczna, chociaż mogła by się przefarbować na blond, byłoby jej chyba ładnie, nie podobają mi się rude włosy, ale ona naprawdę jest bardzo utalentowana.

Mychaaa

Rude włosy pasują jej lepiej. w blond włosach wyglądała by tak ,, Pusto ,, wcale by jej nie pasowały

Mychaaa

Rudy rlz.

użytkownik usunięty
Mychaaa

a mi jakoś podoba mi się w rudych włosach.

Mychaaa

Eee dorównać Miley Cyrus to żadne osiągnięcie... Ja tam mam szczerą nadzieję, że nigdy nie stanie się taka jak Miley bo naprawdę szkoda byłoby dziewczyny. Ładna jest naprawdę.

FringeDivision

"dorównuje nawet miley cyrus" no właśnie, co to za osiągnięcie ;P a z tego co oglądałam kilka odcinków serialu, to jakoś szczególnie uzdolnieni aktorzy nie są, bo nawet nie mają się jak wykazać

Melanie_31

jest lepsza niż Miley.

Mychaaa

ona???
lecz się, dla mnie ona jest okropna, juz wole Cyrusową!

lovesong

Miley Cyrus jest o wiele lepsza od tej niby gwiazda. Nie umie grać, śpiewa brzydko.

ostatniapiosenka1

Sądzę tak samo. Miley, gdy miała piętnaście lat, nie była tak sztuczna, śpiewała bez autotune'u, nie była wkurzająca.

ginger_girl

W 100 % się z tb zgadzam, Miley Cyrus dopiero niedawno się tak zmieniła, ale gdy była w wieku tej BELII -,- to ładnie śpiewała, była lepszą aktorką i wyglądała ładnie, nie była taką pudernicą jak ta Bella i naprawdę nie wiem czemu się nią jaracie, nie ma prawie żadnych osiągnięć, nie wiem jak śpiewa więc się nie wypowiadam, ale z aktorstwa jest naprawdę żenująca -,- Naprawdę nie lubię hejtować, ale ta Bella działa mi na nerwyy ;-; xD a co do Miley Cyrus to nie zgadzam się że Bella jej dorównuje, ani nie jest NA PEWNO lepsza od niej. Bella ładna ? na ten temat nie będę się wypowiadała, bo akurat w tej kwesti myślę tylko tyle, gdybyście nałożyli dobie tyle tapety co ona.... to wszyscy byliby prześliczni ;p

Ola08066

Jak dla mnie to one są tak samo nijakie.

Mychaaa

ładna dziewczynka:) a jej aktorstwa nie potrafię ocenić bo widziałam ją tylko w filmach disneya. oby nie była tak beznadziejną aktorką jak Miley!

Mychaaa

Co do jej wyglądu,to naprawdę jest ładna,ale zbyt wystylizowana jak na jej wiek. A grę aktorską,trudno mi oceniać gdyż widziałam ją tylko w ,,Taniec rządzi" gdzie nie mogła zbytnio się wykazać :)

Mychaaa

nastolatki sweet sixteen HAHAHAHHAHA

Mychaaa

Ona ma naturalnie blond włosy.

Mychaaa

Ślicznie jej w rudych, sama bym chciała mieć takie włosy :C

sound_frequency

Jak dla mnie Miley jest już daaawno daaawno za nią, bo dorównać Miley to raczej żadne osiągniecie. Szczerze to mam nadzieję, że nigdy nie stanie się nią, bo po prostu byłoby jej szkoda. A co do tych blond włosów to wyglądałaby jak jakaś lala, a teraz ten rudy dodaje jej charakteru!

Mychaaa

Eee laska jak na swój wiek wygląda po prostu staro. xDDD