Bella ThorneI

Annabella Avery Thorne

7,1
7 354 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Bella Thorne

Z tego co wiem ona ma zagrać Nessi córkę Edwarda i Belli. Nie są to jeszcze chyba potwierdzone źródła, ale krązą pogłoski.
Co w o tym myślicie??

Pati_Peace

Nic nie wiesz, to są tylko głupie plotki. Reneesme w Breaking Dawn nie jest nawet w takim stadium rozwoju, a ta aktorka ma już 12 lat, więc automatycznie odpada.

Ms_Anna

Co do rozwoju tak, ale jest drobna osoba więc, by przeszło. W pewnym momencie było nawet o tym głośno.
A poza tym nie napisałam, że zagra tylko, że były takie pogłoski. I byłam ciekawa co inni o tym myślą.(z tego co wiem te fora są od tego)

Pati_Peace

Wyobrażacie sobie, że dziewczynka, która ją zagra jeszcze się nie urodziła? Nawet chyba jej w planach nie ma.... :)

Ms_Anna

No właśnie ;p
ale, gdyby Nessie była troszkę większa, fajnie było by, gdyby to Bella ją zagrała xD

Nessie_C

fajnie nie fajnie, ale Bella jest drobną dziewczynką więc może by jej się udało.

Ms_Anna

yyy.... ma 13 lat ;p a pozatym to już źródło potwierdzone, bo już ma zdjęcia z Jacobem, Bellą i Edwardem. A zaraz po niej będzie Emma Roberts, więc to jest jeszcze starsza osoba.

Queen_J

masz link do tego zdjęcia ?

Pati_Peace

Niektórzy zaczeli gadać że ma zagrać Nassi, bo zobaczyli na zdjęciach z Taylorem i myśleli, że to są zdjęcia do zmierzchu, a to były do tego filmu.Więc raczej mało prawdopodobne żeby ją zagrała .

adastar93

To fakt, z tego wzięły się plotki, a prawda jest taka, że Bella i Taylor zagrali razem w 5 odcinkach tego serialu:
http://www.filmweb.pl/f477918/My+Own+Worst+Enemy,2008

Divine

bo tak.
ja tylko dałam wątek co wy o niej myślicie w tej roli.
zresztą jej forum było puste więc coś napisałam

Pati_Peace

A mi ona do tej roli wgl nie pasuje...nie wiem dlaczego ale Nessi sobie jakoś inaczej zawsze wyobrażałam...;P

Lily214

Ja również sobie inaczej ją wyobrażałam. Nawet jako starszą osobę. Gdy Nessie się urodziła i nie tylko mówili że ma twarz anioła i poniekąd właśnie tym się kierowałam. A Bella ma z lekka wredny wyraz twarzy, bez obrazy dla fanów. Naprawdę ją lubie, ale nie do końca mi pasuje do tej roli. Ale gdyby zdecydowali że ma ona grać starszą Nessie nie miałabym prawie żadnych zastrzeżeń.

użytkownik usunięty
Nessie_94

Nie,nie i jeszcze raz nie!
Nie pasuje do roli Nessie- słodkiego maleństwa z twarzą aniołka.

Ness miała kręcone,rude loczki.

użytkownik usunięty

Nie tak sobie wyobrażałam Nessie.
Jeśli ją wybiorą,to już całkowicie pogrążą Twilight.

Pati_Peace

jak ma zagrac skoro ona ma rawie 14 lat
ja jestem w jej wieku

Pati_Peace

Na pewno jej nie wybiorą!!! Plotka wzięła się stąd, że młoda Thorne zagrała w pewnym filmie z Taylorem Lautnerem. Po za tym aktorka grająca Renesmee powinna być o wiele młodsza. Nawet nie wiem czy nie będzie ich dwie. Jedna jako małe dziecko. i Druga kilkuletnia.

Pati_Peace

Renesme przez to że była pół wampirem rozwijała się bardzo szybko i musimy pamiętać, że w książce Renesme mając tak naprawdę kilka dni wygląda jakby miała kilka latek... więc może być ciężko co do dobrania aktorki... i ona powinna rosnąć ze sceny na scenę... owszem, plotki wzięły się stąd iż ludzie mylnie interpretowali jej zdjęcia z Taylorem Lautnerem... :)