nie umiem być obiektywna w jego przypadku.. oglądając z nim film nie mogę oderwać od niego wzroku. Co za przystojny facet!
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Ciekawe jak Ty wyglądasz. ;) Aktor przystojny, kojarzę go z kilku filmów, ale nie pamiętam jak sobie radzi w swoich rolach.
Taaa jasne a mi jedzie czołg pod okiem. Ja tego aktora nie trawie jeśli go widze, a nie jak gra...widziałem go w kilku filmach i jednak wole oglądać brzydali.
Jest mega przystojny i rozprasza. Zgadzam się. A w "Mieście złodziei" to już totalnie.
Muszę się zgodzić :)
Ale może aktorem jest dobrym. Nie potrafię tego obiektywnie ocenić :P
Widzisz..i tu się z Tobą zgodzę ,aczkolwiek nie można o nim powiedzieć,że jest brzydki bo to nie byłoby prawdą, ale faktycznie mnie też strasznie irytuje. Minę ma jak zmartwionego ch.ja brat.
Zgadzam się. Ma kapitalną, perfekcyjnie męską twarz. Och, z chęcią bym go wykorzystała :)
Ja też - stałam się jego fanką po "Batmanie", ech... Jest taki męski że szok...
nic dziwnego że dosał talent w koncu ma urodziny tego samego dnia co MDNA
Zgadzam się
To nie prawda kobiety patrzą tylko na wnętrze.
Bardzo przystojny cóż tu pisać no po prostu super męski jak dla mnie
po tym jak zaczął swój długi romans z wódą mocno napuchnięty chodzi. Mam nadzieję, że uda mu się wyjść jeszcze na prostą, bo alkohol to potężny przeciwnik i nie jednego już położył na łopatki.
Końska głowa
pozazdrościć partnerowi kobiety, która wychwala po forach urodę innych facetów. Smutne.