Ben BarnesI

Benjamin Thomas Barnes

8,0
16 726 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ben Barnes

weszłam właśnie na stronę 3 części OzN i co widzę? obsada: william moseley (czy jak to się tam pisze :D) i anna popplewell (tak czy inaczej??) czyli oni wrócą do tej narnii czy nie?? bo w książce że niby nie a tutaj pisze, że będą w obsadzie. może pokażą jakiś sen kaspiana z zuzanną? :D

kara76

A gdzie sprawdzałaś? na jakiej stornie? może tam jest jakiś błąd, bo z tego co ja wiem to ich ma nie być w 3 części. Na stronie Willa czytałam jego wypowiedzić,że nie będzie go w 3 części.

owieczka

tutaj tak pisze :D:D:D heh nie wiem już. a wolalybyscie zeby byli czy nie? bo ja raczej tak.

kara76

Pisze???? HAHAHA Co ty miałeś/miałaś z polskiego??? JEST NAPISANE!!!!!!!

Alexandra1986

Co w tym śmiesznego? Nie wypominaj innym błędów które też możesz zrobić.

Alexandra1986

Oleńka555666 co ja miałam z polskiego? 6 a ty? a w ogole nigdy nie widzialas, zeby ktos tak napisal? bo ja tak. i tak jest krocej :)

kara76

Ja tam bym chciała żeby wystąpiła Zuzanna, ale wątpie... Nawet w książce nie występuje już więcej tylko coś o niej wspominają (przeczytałam wszystkie części) A jeszcze z tym pocałunkiem: nie było go w książce a był w filmie. Często denerwuję się, że tak odbiegają od prawdziwej wersji, ale tutaj akurat mi sie podobało;)

shadowstep2727

Podejrzewam, że wystąpią gościnnie. BARDZO gościnnie, jakieś jedno ujęcie całej czwórki, może pożegnanie przed wyjazdem do Eustachego.

shadowstep2727

no mi sie tez ten pocalunek podobal. a mnie nie denerwuje, jak film jest na podstawie ksiazki i w filmie cos ubarwia, dodadza albo odejma. jest inaczej, a nie tak jakby sie "ogladalo ksiazke". film musi troche odbiegac od prawdziwej wersji i tak jest ok :)

kara76

Kara76!
Może i masz racje... Ale ja w tamtej chwili akurat myślałam ( sama nie wiem dlaczego) o... Harrym Potterze, bo tam np. czwarta część- film strasznie odbiegał od książki... Nie wiem... może jestem po prostu przewrażliwiona (i za to przepraszam:))
PS. Uwielbiam czytać książki;)

shadowstep2727

film odbiega od tresci ksiazki gdyz jest to tylko adaptacja, a nie ekranizacja.

kara76

William oficjalnie powiedział, że w bląd wprowadza strona IMDB i on na pewno nie wystąpi w 3 części. Zaczyna nie długo kręcić film w Berlinie. Nie pamiętam tytułu w tej chwili tego filmu.

kara76

ciekawe czy 3 część będzie tak odbiegać od książki jak poprzednia....może i tak ale mnie to w ogóle nie przeszkadza....ważne żeby Bena zobaczyć heh....

dorus97_97

zgadzam się :) Ale Willa Też bym chętnie zobaczyła =)

Lucy_Pevensie

Ja też.

kara76

noo a tak na serio to nawet i lepiej że dodali trochę do tego filmu,np. ten nocny rajd - dzięki niemu było więcej akcji!...a Kaspian tak fajnie walczył......:):)

dorus97_97

Kaspian tak fajnie walczył, bo Ben go grał. ;)
Czy to nie było oczywiste??????????

kara76

noo było,było.....

dorus97_97

Gdyby nie Ben to ten film byłby klapą...Nie wyobrażam sobie innego aktora na jego miejscu...

Anua

Ja też. ;**
A wyobraźnie mam dobrą. ;)

kara76

noo też nie wyobrażałabym sobie innego aktora na jego miejscu i tak jak ty Susan_Pevensie mam dużą wyobraźnię.

kara76

Ja tak samo nie wyobrażam sobie innego aktora w roli Kaspiana. Słusznie, że wybrali właśnie jego, gdyż Ben w rzeczywistości wygląda jak książę z bajki:)eh...-jest taki przystojny i widać, że bardzo sympatyczny z niego facet:)A jeśli chodzi o film, to strasznie mi się podobało jak Kaspian przedstawiał się u borsuka(oczywiście wersja z napisami).To było po prostu urocze;)"I am Prince Caspian...the tenth":)

Mia_Rose

Ja tez of course nie wyobrażałabym sobie nikogo innego... On ma to 'coś';)... No i dobrze mu z oczu patrzę;)

kara76

noo pewnie.....

dorus97_97

Reżyser też zauważył ten błysk i bez zastanowienia przyjął Bena;)
Ja też bym się nie wahała ani przez chwilę...

Anua

No bo nad czym się zastanawiać. Wszedł przystojny wysoki facet i w dodatku (jak już któraś napisała) o wyglądzie księcia z bajki.

Pati_Peace

Wiadomo;)Nie przyjąć tak utalentowanego aktora to grzech:P

Anua

Grzech i to niewybaczalny. <lol> (szkoda, że nie ma tu emotek z forum)

kara76

Ale wy jesteście tempii.Wy w ogóle chcyba dobrze nie oglądaliście tego filmu.Przecież uważnie powiedzieli że nie wrócą do Narnii i w ksiązce też nie wystepuja.Nawet pokażą ich na początku.I nie zadawajcie tych samych pytać czy oni wystąpią.Bo to jest już nudne.To jest pomyłka.

kara76

Nad trójką wogóle wiszą jakieś ciemne chmury. To, że nie będzie Willa i Anny jest raczej pewne, ale jesli nie znajdą producenta, to może nie być nawet Bena... i wtedy się zapłaczę

Viv87

No niestety. Też to czytałam.

PS.Zapraszam na bloga o Narnii: http://ozn.bloog.pl/