Facet zniszczy wszystkiego czego się dotknie!!! Zawsze ma tępy wyraz twarzy(jakby go ktoś wykastrował piłą mechaniczną), nie potrafi grać... Filmy z nim to PORAŻKA!!! Jak go tylko widzę to zwracam pokarm. A szkoda... Bo Narnia to film wspaniały(dopóki on się nie pojawił uwodząc Zuzkę- mam pytanie:CO ONA W NIM WIDZIAŁA?!?!)... Dorian Grey niby też miał taki być bo książka piękna a tu taki chłam na dodatek z nim...
Może dlatego, że film to nie tylko Ben i bardzo chciał/a Go zobaczyć. A co do tematu - zamykaj oczy jak tak Cie razi. Dla mnie Ben może nie jest jakimś genialnym aktorem, ale mogę powiedzieć, że jest dobry. Fakt w 'Narni : Kaspian' wypadł trochę sztucznie, ale już w następnej części lepiej wypadł.'Doriana' jeszcze nie widziałam, wiec sie nie wypowiadam. Jeszcze się wyrobi. ;) Ja tam mogę Go oglądać na okrągło, bo jest poprostu boski, ale to już inna sprawa. ;)
zgadzam się z archie19. nie musisz oglądać filmów, w którym gra Ben jeżeli uważasz, że to takie badziewie...
BUNT ! veto ! każdy ma oczywiście prawo do swojego zdania, ale przesadzasz :) ja go uwielbiam i przyznam się, że głównie z racji jego uroczej cielesności, jednakże talent ma obiecujący i z tego co mogłam zauważyć - typ wesołka, pozytywne nastawienie, lubię to ! ;p
bo tylko osoby z pozytywnym nastawieniem mają szanse zrobić kariere- a taki wkońcu Ben jest;) za pare lat jak stanie się WYBITNYM aktorem i nagle każdy będzie chwalił jak świetnie gra itd. to my te prawdziwe fanki będziemy mogły być dumne że tak wiernie wspierałyśmy go dobrą myśla;)
sprawa jest taka, że Wy jesteście jego fankami. Kocham Narnię a Doriana Greya chciałam zobaczyć bo czytałam książkę. Bena lubię tylko wtedy gdy czyta książki dzieciom(widziałam taki filmik na youtobie). Zrobił na mnie wtedy pozytywne wrażenie jako człowiek. Był naturalny a nie taki przytępawy. Nie umie grać więc nie rozumiem czemu powierzają mu takie role
A może po prostu rola Kaspiana nie pozwoliła mu pokazać swojego talentu? Chyba jednak umie grać, bo nie dostawałby kolejnych ról. ;)
TAK. My jesteśmy fankami. A ty anty-fanką.
nie chyba a napewno umie grać i fakt po co by mu proponowali inne role hmm..w większości główne! Darcusiu oni widzą w nim to co my czyli dobry materiał na porządnego aktora ale on jest teraz jak nie oszlifowany diament- jeszcze cię zaskoczy! i to pozytywnie ;)
W sumie mam taką nadzieję... Na razie patrzenie na niego boli. Ale może to wina reżyserów i senarzystów, że tak kreują jego postacie...
W "Kaspianie" faktycznie, zagrał kiepsko i sztucznie. "Dorian Gray"- trochę lepiej, ale cały czas płasko.
Aczkolwiek "Easy Virtue" to zupełnie inna bajka. Polecam obejrzeć, naprawdę, kreacja Johna wyszła mu całkiem dobrze.
I jeszcze jedno- nie mam nic przeciwko wyrażaniu własnego zdania, ale uważam, że użyłaś zdecydowanie zbyt ostrych słów. Trochę łagodniej na przyszłość ;)
Pozdrawiam.
Tak ogólnie to on bardzo pasuje do takich fantastycznych filmów typu Narnia albo Gwiezdny Pył. Zagrał tam,no, normalnie, to znaczy dobrze. Ale jeśli chodzi o Doriana to... może to przemilczę.
Bezbrawny i płaski aktor - "talent" przyćmiony każdą rolą drugoplanową. Żaden film, jaki miałam okazje obejrzeć z tym panem,nie zasługuje na miano choćby "interesującego".
A moim zdaniem "Dorian Grey" z Benem to świetny film. Co do jego wyglądu to faktycznie jest strasznie przystojny i ma genialny akcent :) Ale są gustia i guściki i o nich się nie dyskutuje. "Killing Bono" też zapowiada się BARDZO ciekawie...
Chyba nie będę oryginalna w tym co napiszę, ale: jeśli go nie lubisz to po kiego grzyba oglądasz filmy z jego udziałem?
Uwielbiam go jest.Zabójczo przystojny .I jakie z niego Ciacho.;******.
Kocham CIĘ BEN .;****.
Jesteś wspaniały.;d