Ben BarnesI

Benjamin Thomas Barnes

8,0
16 726 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ben Barnes

Facet zniszczy wszystkiego czego się dotknie!!! Zawsze ma tępy wyraz twarzy(jakby go ktoś wykastrował piłą mechaniczną), nie potrafi grać... Filmy z nim to PORAŻKA!!! Jak go tylko widzę to zwracam pokarm. A szkoda... Bo Narnia to film wspaniały(dopóki on się nie pojawił uwodząc Zuzkę- mam pytanie:CO ONA W NIM WIDZIAŁA?!?!)... Dorian Grey niby też miał taki być bo książka piękna a tu taki chłam na dodatek z nim...

Darcusia

to po cholere oglądasz filmy, w których on gra?

archie19

Może dlatego, że film to nie tylko Ben i bardzo chciał/a Go zobaczyć. A co do tematu - zamykaj oczy jak tak Cie razi. Dla mnie Ben może nie jest jakimś genialnym aktorem, ale mogę powiedzieć, że jest dobry. Fakt w 'Narni : Kaspian' wypadł trochę sztucznie, ale już w następnej części lepiej wypadł.'Doriana' jeszcze nie widziałam, wiec sie nie wypowiadam. Jeszcze się wyrobi. ;) Ja tam mogę Go oglądać na okrągło, bo jest poprostu boski, ale to już inna sprawa. ;)

użytkownik usunięty
archie19

No właśnie! A poza tym Zuzka to ulubiona forma MOJEGO imienia, he he.

użytkownik usunięty
Darcusia

zgadzam się z archie19. nie musisz oglądać filmów, w którym gra Ben jeżeli uważasz, że to takie badziewie...

Darcusia

BUNT ! veto ! każdy ma oczywiście prawo do swojego zdania, ale przesadzasz :) ja go uwielbiam i przyznam się, że głównie z racji jego uroczej cielesności, jednakże talent ma obiecujący i z tego co mogłam zauważyć - typ wesołka, pozytywne nastawienie, lubię to ! ;p

more_than_a_woman

bo tylko osoby z pozytywnym nastawieniem mają szanse zrobić kariere- a taki wkońcu Ben jest;) za pare lat jak stanie się WYBITNYM aktorem i nagle każdy będzie chwalił jak świetnie gra itd. to my te prawdziwe fanki będziemy mogły być dumne że tak wiernie wspierałyśmy go dobrą myśla;)

archie19

zgadzam się z Tobą całym sercem ;))

more_than_a_woman

sprawa jest taka, że Wy jesteście jego fankami. Kocham Narnię a Doriana Greya chciałam zobaczyć bo czytałam książkę. Bena lubię tylko wtedy gdy czyta książki dzieciom(widziałam taki filmik na youtobie). Zrobił na mnie wtedy pozytywne wrażenie jako człowiek. Był naturalny a nie taki przytępawy. Nie umie grać więc nie rozumiem czemu powierzają mu takie role

Darcusia

A może po prostu rola Kaspiana nie pozwoliła mu pokazać swojego talentu? Chyba jednak umie grać, bo nie dostawałby kolejnych ról. ;)
TAK. My jesteśmy fankami. A ty anty-fanką.

Lily214

nie chyba a napewno umie grać i fakt po co by mu proponowali inne role hmm..w większości główne! Darcusiu oni widzą w nim to co my czyli dobry materiał na porządnego aktora ale on jest teraz jak nie oszlifowany diament- jeszcze cię zaskoczy! i to pozytywnie ;)

archie19

W sumie mam taką nadzieję... Na razie patrzenie na niego boli. Ale może to wina reżyserów i senarzystów, że tak kreują jego postacie...

Lily214

Dostaje role bo przyciągnie fanki przed ekran i dystrybutor dostanie kasę za bilety. Biznes... ;]

Darcusia

W "Kaspianie" faktycznie, zagrał kiepsko i sztucznie. "Dorian Gray"- trochę lepiej, ale cały czas płasko.
Aczkolwiek "Easy Virtue" to zupełnie inna bajka. Polecam obejrzeć, naprawdę, kreacja Johna wyszła mu całkiem dobrze.
I jeszcze jedno- nie mam nic przeciwko wyrażaniu własnego zdania, ale uważam, że użyłaś zdecydowanie zbyt ostrych słów. Trochę łagodniej na przyszłość ;)
Pozdrawiam.

mongie

Tak ogólnie to on bardzo pasuje do takich fantastycznych filmów typu Narnia albo Gwiezdny Pył. Zagrał tam,no, normalnie, to znaczy dobrze. Ale jeśli chodzi o Doriana to... może to przemilczę.

użytkownik usunięty
Darcusia

Bezbrawny i płaski aktor - "talent" przyćmiony każdą rolą drugoplanową. Żaden film, jaki miałam okazje obejrzeć z tym panem,nie zasługuje na miano choćby "interesującego".

A moim zdaniem "Dorian Grey" z Benem to świetny film. Co do jego wyglądu to faktycznie jest strasznie przystojny i ma genialny akcent :) Ale są gustia i guściki i o nich się nie dyskutuje. "Killing Bono" też zapowiada się BARDZO ciekawie...

chrisowata

Ale moim zdaniem marnuje sie w filmach dla dzieci typu Narnia

użytkownik usunięty
chrisowata

Dobry aktor nigdy się nie marnuje...

Darcusia

Chyba nie będę oryginalna w tym co napiszę, ale: jeśli go nie lubisz to po kiego grzyba oglądasz filmy z jego udziałem?

gorylica

Uwielbiam go jest.Zabójczo przystojny .I jakie z niego Ciacho.;******.
Kocham CIĘ BEN .;****.
Jesteś wspaniały.;d

Kocham_BenaB

hehe. jaki podjar xd
Ale muszę przyznać ,że naprawdę jest bardzo przystojny i kiedyś będzie wielki :)