gdyby nie to że kaspian w książce ma 15 około 15 lat a w filmie wygląda na 20. gdyby nie to to można powiedzieć że pasuje do roli kaspiana. = jest przystojny
Mam dokładnie te same odczucia. Choć mi osobiście nie przeszkadza, że jest starszy. Obawiałam się, że dadzą jakiegoś małolata, a tu miłe zaskoczenie, ktoś zbliżony do mnie wiekiem (młodszy o 2 lata, ale co tam). Można choć trochę oko zawiesić ;)
Ciekawe, jak będzie wyglądał w "Wędrowcu do świtu", bo o ile się nie mylę, to powinna być całkiem znacząca różnica (w poprzedniej ekranizacji zdecydowano się na innych aktorów w obu częściach).
Krótko ... rzadko odtwórcy ról są rówieśnikami postaci. Aktor ma w rzeczywistości 27 lat więc i tak całkiem nieźle go ucharakteryzowali ;)
mozliwe ze kapsian umrze w 4 czesci (srebrne krzesło) podobno bedzie tak stary . ja nie wiem dopiero koncze 3 ;pp
jak weszłam na jego profil wryło mnie....koleś nie wygląda na 27 lat tylko na 16-17 lat...wieć pasował do tej roli....nie wygladał na 20-latka w filmie!;/
Mi on bardzo pasuje do tej roli. I mi się podoba ;)
Między drugą częścią a "Podróżą Wędrowca do Świtu" w Narnii minęło mało czasu, z tego co pamiętam to chyba tylko kilka lat.
"niedociąniecie
gdyby nie to że kaspian w książce ma 15 około 15 lat a w filmie wygląda na 20. gdyby nie to to można powiedzieć że pasuje do roli kaspiana."
Hmmm...nie nazwałabym tego niedociągnięciem. Myślę, że reżyserowi właśnie o to chodziło, aby filmowy Kaspian był starszy. Film trafił dzięki temu do szerszego grona odbiorców. Film nie musi być wierny książce w 100%
Ja tylko powiem ze to mlody bog (kurcze przystojniak z niego) i swietnie wypad w roli Kaspiana. Mam nadzieje ze od tej pory bedzie gral czesciej w filmych i w dodatku dobrych. AMEN...
reżyser specjalnie to zmienił, to że Kaspian będzie starszy....to było celowe :) Zuza i 15latek? NIE!!!! A Bez świetnie pasuje do roli Kaspiana!!!