Ben FosterI

Benjamin A. Foster

7,6
19 646 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ben Foster

To trzeba zobaczyć. Zwłaszcza scena kiedy Jake gada przez telefon z Truelove'm zapadła mi w pamięć. To trzeba zobaczyć.

michal_mm1

a scena w biurze gdy rozmawia z szefem, a ten go wywala z roboty, genialne

asdqwe

popieram. wlasnie ta scena podobala mi sie najbardziej. rewelacja! :)

michal_mm1

.mi w głowę zapadła scena w barze - jak rozkłada po kolei wszystkich ludzi dookoła xD.. .w ogóle w każdej scenie, w której się pojawia, to się nie patrzy na nic innego tylko na niego - to złodziej scen i współczuję aktorom, którzy z nim grają ;)

diana6echo

"Złodziej scen"... dobrze powiedziane. A bójka w barze była spoko. Zwłaszcza jak babce przywalił.. damski bokser :)

michal_mm1

dokładnie. rola w biurze, w barze świetnie odegrane. mnie baardzo zachwyciła kwestia wykonana przez niego podczas rozmowy z Truelove przez telefon - perfekt odegrane ^^

Carnivore

to nie byl bar tylko jakas domowka, jesli o tej samej scenie mowimy, tak czy siak kozak u mnie 9/10

pacjent

Scena w biurze już jest legendą... tak jak jego całe performance z "3:10 to Yuma". Koleś wymiata i daje 10/10.

grabsoon

Mi na przykład utkwiła w pamięci scena rozmowy telefonicznej z Olivią (Sharon Stone) oraz kolejna zaraz po niej kiedy odwozi brata do domu, a także ta kiedy dostaje po pysku od Sharon...
Zresztą... złodziej scen to dobre określenie... jest facet dobry i tyle!

michal_mm1

obejrzyjcie 3:10 do Yumy przyćmił tam Bale'a i Crowe'a "Genialny ŚWIR"

michal_mm1

Genialny!!!
dla mnie najlepsza scena w biurze!

koz4k

Po prostu mistrz. Szkoda, że tak rzadko możemy go oglądać:(