Benedict Cumberbatch

Benedict Timothy Carlton Cumberbatch

8,7
114 763 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Benedict Cumberbatch

28 początkowych minut ze "Star Treka" plus dwie sceny z dalszego ciągu filmu pokazano dzisiaj w Londynie. Obecny na pokazie dziennikarz zaczyna recenzję od słów zacytowanych w temacie.
Bardzo jestem ciekawa tej roli BC, bo w takim widowisku jeszcze go nie widzieliśmy. To, co przeczytałam w "gorącej" recenzji jest bardzo obiecujące:
We didn't see huge amounts of him but when Cumberbatch is on screen the movie hits another level. He is, instantly, utterly mesmerising (even before he appears that voice alone does the job). He brings an intensity to every scene, even the briefest appearances, and carries it through into the more physical set-pieces, particularly a chase and fight with Quinto.
Premiera w UK 9 maja. Będzie się działo :-)

ACCb

9 maja raczej będzie przedpremiera, jak już. Według miesięcznika filmowego w UK "Premiere", film ma mieć oficjalną premierę dopiero 17 maja.

xena_4

Włąśnie przesunieto premierę w Europie, w tym w UK:
http://www.benedictcumberbatch.co.uk/
Na amerykanskich forach wrze :-)

ACCb

Musiała być decyzja podjęta bardzo niedawno, skoro filmowe miesięczniki trzymają termin 17 maja. Jeśli faktycznie będzie już 9, to ja się bardzo cieszę. Muszę poinformować o tym mojego kumpla ( też Anglik, jak Benek), bo razem się wybieramy na ten film :)