Nie obejrzałam z nim wielu filmów, tylko fragmenty na razie, ale dołączyłam do grona jego fanek. Zauroczył mnie, ma to coś, takich charyzmatycznych aktorów właśnie lubię najbardziej. Chciałabym obejrzeć Sherlocka, ale nie mam gdzie. Widziałam jeden odcinek i już się wciągnęłam. Benedict jest cudny w tej roli :) Czekam na Hobbita, szkoda tylko, że będzie tam smokiem i go nie zobaczymy, ale na pewno pokaże świetną grę i głos. Kocham Benedicta uzależniłam się od niego i będę oglądać filmy ze względu na niego. Jest bardzo fajny. Chyba znudzili mi się ładni chłopcy
Czuję się śmiesznie, piszę jak nastolatka. Ale nie ja jedyna piszę takie wyznania, to po prostu wina Cumberbatcha.
Ja mam tak samo! Zwariowałam na jego punkcie i znudzili mi się ładni chłopcy (chociaż czy można powiedzieć, że Ben jest brzydki?? Nie sądzę!) !!! BEN JEST NIESAMOWITY!!! I koniecznie obejrzyj Sherocka, w całym serialu jest cudny, uroczy i genialny, zakochasz się jeszcze bardziej :D Ale nie martw się tym, on tak działa na kobiety :)
No cóż, nie mam nic innego do powiedzenia jak tylko witaj w klubie ;) mnie zauroczył totalnie jakiś czas temu i nadal mi nie przeszło.. Coś czuję, że raczej szybko nie minie. Muszę Cię tylko ostrzec, nie wchodź na tumblra :D jak już tam zajrzysz to jesteś zgubiona.
Sherlocka możesz obejrzeć na kinomaniak . tv . Są tam wszystkie odcinki, tylko w 1 sezonie ktoś "mądry" usunął wersję z napisami, a jak wiemy Sherlocka ogląda się także dla samego głosu Bena ;)
W Hobbicie gra również nekromante prawda? Może w takiej wersji też się pojawi ;)
Nie posłuchałam i weszłam na tumblr, nie wiem kiedy wyjdę ;) Jak już bzikować to bzikować na maksa, za kilka dni kupuję DVD z Sherlockiem ;)
Haha a co, potrzeba trochę przyjemności w życiu ;) ja dostałam oba sezony na święta, lepszego prezentu nie mogłabym sobie wymarzyć. Zamówię jeszcze DVD z 3 sezonem, bo widziałam, że się pojawił w sieci. I do tego bluzę z napisem "sherlocked".
Polecam Ci audiobooki Bena, jeśli jeszcze ich nie słyszałaś (są na yt). Uwielbiam słuchać go, jego głos to miód na me uszy naprawdę można przepaść bez reszty słuchając go :D