Benedict Cumberbatch

Benedict Timothy Carlton Cumberbatch

8,7
114 297 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Benedict Cumberbatch

http://www.bbc.com/news/live/entertainment-arts-30736046?ns_mchannel=social&ns_c ampaign=bbc_breaking&ns_source=twitter&ns_linkname=news_central ;__;

frankachu

Można się było tego spodziewać, ale zawsze zobaczyć na własne oczy to co innego :-) Ogromnie się cieszę!

frankachu

I tak nie ma szans z Teorią Wszystkiego. .__.

Blaxi

Ach, Eddie dostał już jedną nagrodę. Oscary bywają nieprzewidywalne... Dużo osób stawia raczej na Keatona.

ACCb

Tak samo jak stawiali ostatnio na DiCaprio? ;)

alfa940

:-) Na DiCaprio coraz bardziej opłaca się stawiać, bo w końcu z litości mu tego Oscara dadzą....

Trochę zagaduję rzeczywistość, bo bardzo bym chciała tego Oscara dla Benedicta, tyle że rzadko zdarza się, żeby Złote Globy różniły się w werdyktach od Oscarów... Szanse nikłe, niestety. Ale tym bardziej trzymam kciuki :-)

Blaxi

Swoisty paradoks, ze Ben grał wcześniej Hawkinga w BBC i ponoć rola genialna, w co jakoś nietrudno uwierzyć..

petra4

Racja, zagrał świetnie :) Jedna z jego lepszych ról.

Kinomaniaczka_fw

Może członkowie Akademii ją widzieli i Hawking Eddiego zblednie :) A wtedy kto wygra?? ;p

petra4

Osobiście nie widziałam jeszcze "Teorii wszystkiego" o ile można oceniać bo zwiastunie to Redmayne wypada średnio przy Benedictie. Oczywiście jak tylko gdzieś dostanę teorię, żeby móc porównać słusznie, ale i tak jakiś niesmak pozostaje.

Kinomaniaczka_fw

Może ich pogodzić Keaton, słyszy się że rola bezkonkurencyjna. Jednak po "Grze tajemnic" trudno mi sobie wyobrazić lepszego kandydata niż Ben. Rola majstersztyk, facet jest no.. magnetyzujący. W kinie - oklaski!

petra4

Widziałam Birdmana i faktycznie Keaton genialny. Trudno mi oceniać obiektywnie, bo Benedicta uwielbiam, a podczas ostatniej sceny w grze tajemnic miałam ciarki, więc Cumberbatcha z oscarem w ręku widziałabym jak najbardziej.