Benedict Cumberbatch

Benedict Timothy Carlton Cumberbatch

8,7
114 245 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Benedict Cumberbatch

rusza sezon nagród dla Bena ;)

Wiadomość z dzisiejszego rozdania brytyjskich nagród NTA:

Sherlock star Benedict Cumberbatch wins Radio Times TV Detective award at NTAs 2014

polecam obejrzenie jego acceptance speech za tą nagrodę transmitowane z L.A. ... w końcówce można się nieźle ubawić ;)

justaaaa

Właśnie widziałam na youtubie, więc gdyby jeszcze ktoś oprócz nas nie widział, to daję linka:
http://www.youtube.com/watch?v=4UGskRLC_-8

justaaaa

Moim zdaniem nagroda mu się należy, jego Sherlock jest niesamowity.

A końcówka rozwala :D

justaaaa

jak najbardziej zasłużona nagroda :)

justaaaa

Ciągle mnie zaskakuje. Genialny aktor, niesamowity człowiek. Jako fanka jestem z niego bardzo dumna :)
Trochę szkoda mi Tennanta, też zasłużył na nagrodę.

mandyS

Powiem szczerze, że drugi raz z rzędu trzęsła mi się ręka, przy głosowaniu: rok temu przy wyborze między Colinem Morganem a Benem (wybrałam Colina) no i teraz między Benem i Davidem Tennantem (wybrałam Bena). W przyszłym roku, jeśli ci panowie znowu spotkają się w nominacjach, to mnie rozboli głowa (ale pewnie i tak wybiorę Bena).

xena_4

Rok temu nie głosowałam (aż wstyd przyznać ale wtedy jeszcze nie znałam kogoś takiego jak Benedict Cumberbatch). Kurcze gdybym miała głosować pomiędzy Colinem, a Benem to na tą chwilę nie wiedziałabym kogo wybrać. Colina też bardzo bardzo lubię!

mandyS

Rok temu fandom Sherlocka i Merlina połączyli swoje siły, by razem głosować na Colina, by wykorzystać jego ostatnią okazję do takiej nagrody (to dlatego, że Colin zarzekał się we wszystkich wywiadach, że nie będzie już grał w filmach, tylko w teatrze). W tym roku oba fandomy znów się połączyły, by tym razem zagłosować na Bena <3
Nawet na dwa tygodnie przed galą pisałam na forum "Merlina" i przypomniałam im o długu, jaki mieliśmy zaciągnięty u fanów Sherlocka, więc namawiałam do głosowania. Dziewczyny mnie posłuchały i teraz mamy tego efekt :)

xena_4

O no popatrz jak miło :) więc jeszcze można liczyć na ludzi i wspólnie dopiąć celu, bardzo fajna inicjatywa.
Ale bądź co bądź Benedict w pełni zasłużył sobie na nagrodę. :)

justaaaa

Właśnie przejrzałam listę nagród Bena i zauważyłam dwie brakujące adnotacje wygranych: nagroda NTA i zeszłoroczna Bafta za całokształt. Niech ktoś to uzupełni!