Benedict Cumberbatch

Benedict Timothy Carlton Cumberbatch

8,7
114 345 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Benedict Cumberbatch

O co chodzi? Oglądałem Hobbita, i tego Pana kompletnie sobie nie mogę przypomnieć... Nawet
jego głosu!

A poza tym- mistrzostwo Świata w "Sherlocku". Jest genialny.

TomKruz

Rozwiążę twój problem: nie było go tam. :D A dokładniej był jego cień/duch przez 2 sekundy.

rose_16

Z tym że on nawet nie wymówił ani słowa, a kształtem na pewno nie przypominał Benka :D

TomKruz

Właśnie. Więc można go uznać za niebyłego. Pojawi się dopiero w następnych częściach. Na deser.

rose_16

Liczę, że nie tylko deser, ale i soczysta przekąska. W końcu to podwójna rola :-)

TomKruz

Mi właśnie bardzo kształtem przypominał Benedicta. I można usłyszeć jego szept przez ułamek sekundy.

TomKruz

Jak to nie wymówił ani słowa? Powiedział(a raczej zawołał) "Radagaście!" i tyle jeśli chodzi o odział w pierwszej części, a i tak wymienili jego nazwisko zaraz za pierwszą czołówką - to się nazywa wkład w film ;)

judith0707

Można powiedzieć, że normalnie z go zdominował.

rose_16

No tak bardzo, że oglądając film pierwszy raz nawet nie załapałam, że to jego głos :)

TomKruz

Chodzi zapewne o to, że pomiędzy informacjami o roli Benedicta Cumberbatcha w "Hobbicie" a pojawieniem się pierwszej części filmu w kinach Peter Jackson postanowił podzielić materiał na trzy części. Co dla "tego Pana" oznaczało błyśnięcie w "Unexpected Journey" smoczym okiem i przemknięcie jak duch/cień :-) Oczywiście w tej sytuacji jego nazwisko w napisach końcowych to spora uprzejmość - a może rodzaj przeprosin?

ACCb

Te napisy końcowe w ogóle są zabawne, bo on pojawia się w nich bardzo bardzo szybko (chyba zaraz za krasnoludami). Może napisy są takie same dla każdej części? Bo jeśli nie, to rzeczywiście chyba przeprosiny.