Benedict Cumberbatch

Benedict Timothy Carlton Cumberbatch

8,7
114 774 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Benedict Cumberbatch

W roli Sherlocka boski ;D I wogóle taki przystojny ;D Brałabym ;3

parableoflove

na tych startrekowych fotkach wyglada jak moj byly! ;)

marzeni

To niezły przystojniak musiał Ci się wtedy trafić :)

xena_4

hihi, oj tak. piekny byl, pieknie mowil i byl draniem ;)

marzeni

Skąd ja to znam. Ja kilka dni temu rzuciłam takiego jednego, który był przystojny, wiele obiecywał i jakoś tak zapomniał mi wspomnieć, że jest żonaty. I jak na ironię jest Anglikiem, na którego niestety muszę trafiać codziennie w pracy. Faceci to potrafią być naprawdę niezłymi draniami :)

xena_4

moja kopia Benedicta Cumberbatcha tez jest Anglikiem, nie znam przystojniejszego faceta ;) wspolczuje pracowac z byla miloscia, znam to uczucie - az sie slabo robi, kiedy trzeba wstac do pracy ;) miejmy nadzieje, ze szybko Ci spowszednieje :)

marzeni

Słabo, to mało powiedziane. Zawsze jest tak, że rano czuję się świetnie do momentu, aż przyjdę do pracy i go zobaczę. Wtedy cała pozytywna energia ze mnie wylatuje.
Kilka lat temu miałam już doświadczenie z innym Anglikiem (bardzo podobny typ urody) i też było nieciekawie. Ci Anglicy naprawdę mają w sobie coś takiego, że potrafią nieźle zakręcić nam w głowach :)

xena_4

wiem cos o tym ;) jestem teraz z Francuzem - oohohoho :) najlepszy facet i czlowiek, jakiego kiedykolwiek znalam... niestety wraca do Francji wiec koniec romansu. faceci potrafia uprzykrzyc zycie ale i tez bardzo ubarwic :)