Benedict Cumberbatch

Benedict Timothy Carlton Cumberbatch

8,7
114 763 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Benedict Cumberbatch

... przeczytała to stwierdzenie gdzieś w necie i musze się z nim zgodzić. Facet ma coś w sobie, że kobiety za nim szaleją. A moja mama po obejrzeniu jednego odcinka Sherlocka, stwierdziła, że BC ma twarz jak porcelanowa lalka. :-)

użytkownik usunięty
a_h28

Muszę przyznać, że stwierdzenie trafne. Uważam, że on wcale nie jest przystojny, a nawet powiedziałabym, że urodą nie grzeszy, ale twierdzę jednocześnie, że całkiem mi się podoba i lubię go ;D

a_h28

Dobrze powiedziane. Taki brzydki, że aż piękny.

a_h28

daje lajka za ten komentarz :)

a_h28

bardzo często to co ładne wcale nie jest piękne. Piękno oznacza wyjątkowość, nieprzeciętność a rzeczy i osoby " ładne" są zwykle typowe, a nawet pospolite i bardzo przewidywalne w swojej urodzie.

a_h28

uwielbiam filmy z nim, ale czasami nie mogę się oprzeć wrazeniu, że ten koleś jest tak brzydki, że aż mnie przeraża.. Wygląda jak jakaś hybryda człowieka i wielkiego węża. Ale to dodaje mu charakterystyczności, co w zawodzie aktora jest pożądane :) I gra świetnie

a_h28

a ja chyba wolę jego filmy krótkometrażowe, mam nadzieję że teraz kiedy zaczyna być bardziej rozpoznawalny nie przestanie grać w takich filmach albo niskobudrzetowych produkcjach

a_h28

jakiś czas temu zwróciłem uwagę w internetach że laski wariują na jego widok, serialu nie oglądałem a gościa chyba widziałem w jakiś pobocznych rolach może w 2 filmach, ale szczerze nie potrafię jako facet oceniać faceta ale gość ma wygląd "szarego" bez większej charakteryzacji

a_h28

Nic w sobie nie ma, jest poprostu znanym aktorem a to wystarcza żeby laski za nim szalały.

Pericorp

Znam bardzo wielu znanych aktorów, za którymi laski nie szaleją, co obala twoją teorię

a_h28

Jestem kobietą i nie szaleję, wręcz przeciwnie, odstręcza mnie, i jeszcze ma debilną fryzurkę.. A twoja Mama to mądra kobieta.

myszszata

Ja nie wiem co ty myszata chcesz od niego. Myślisz, że nie zauważyli ludzie tego, że jesteś trollem?! Cóż może on ci się nie podobać, ale pisać, że cię odstręcza to już przesada. Nie zaczynaj kolejnej wojny. Już dawno ktoś ci nie skopał dupska? Jego fryzura jest świetna, a ty sama nawet nie jesteś taka jak porcelanowa lalka. Jesteś trollem i każdy twój post to potwierdza. Daj sobie spokój z nawiedzaniem FW. Ben jest bardzo ładny. Jakbyś nie była trollem to byś już dawno pokazała swoje zdjęcie, aby w poprzedniej wojnie udowodnić, że niby jesteś kobietą.
Nie wiem czego ci nie pasuje jego fryzura,(a no tak pewnie jesteś łysa) i myślisz, że każda inna fryzura jest debilna.:D( Niech ludzie od razu nie przyjmą tego z fryzurą na poważnie, bo to był tylko taki tekst, żeby ją zatkać. W poprzedniej wojnie pewien uważający się za dorosłego Surine, przyjął to na poważnie. Tacy ludzie są żałośni. Odczep się od Benka odstręczająca myszato.

Megawiki2001

Natchnij mnie optymizmem przyznając, że 2001 to rok Twoich urodzin.
Różnica pomiędzy nami (oprócz jakichś 40 lat) jest taka, że ja wyrażam swoje opinie o filmach i aktorach, a nie o użytkownikach forum. Dawno nie czytałam tak chamskiego i równocześnie śmiesznego posta.

myszszata

Akurat Megawiki2001 jest moją siostrą i obie mamy po 16 lat, więc jednak nie dostaniesz dawki optymizmu :)

ariusiapaciusia11

Szkoda, a dlaczego - domyśl się.

myszszata

Czyli rozumiem, że masz 53 lata?

siema_filmaniak

Bardzo błyskotliwe spostrzeżenie.

myszszata

Myszata, tak napisałaś i wygląda na to, że to cała prawda.Dlaczego oceniasz go po wyglądzie.Ja widzę, że ty nie masz zielonego pojęcia o tym jak gra, a jest naprawdę zarąbistym aktorem.Śmieszna to jesteś ty, bo cały czas drążysz stary prze nudny temat. "Benedict jest szpetny odrażający i głupi,, Nie to nie on tylko ty jesteś naprawdę żałosna, bo nawet nie widziałaś ani jednego filmu z nim więc przestań drążyć tematu o jego urodzie. Uroda to nie wszystko myszszata, może ty jej w ogóle nie posiadasz skoro czepiasz się ładnego aktora i ciągle obrażasz go chociaż wcale go nie znasz. I już nie sprzeczaj się, że nikt cięnie zrozumiał, bo bardzo wyraźnie i zrozumiale napisałaś post z którego wynika, że masz 53 lata. A zresztą jakbyś nie wiedziała to w nicku nie podałam swojej daty urodzenia ciemnoto. To zwykły numerek, żeby jakoś się w końcu nazwać. Troll,troll,troll.

Megawiki2001

Ostatni raz Ci odpowiem, bo szkoda mi czasu. Nie oceniam po wyglądzie, tylko napisałam, że mi się nie podoba. Po to jest forum. Nie napisałam, że jest szpetny, odrażający a już z pewnością, że głupi. Filmów z BC widziałam kilka, doceniam umiejętności aktorskie.
W dyskusjach polemizuje się z poglądami a nie z interlokutorami, a Ty mnie obrażasz.
Co do wieku, przyjęłaś złe założenie i wyciągnęłaś niewłaściwe wnioski.
Bardzo "fajne" określenia: skopać dupsko, ciemnoto.
Nie umiesz kulturalnie dyskutować?

Megawiki2001

skoro myszszata nie ma prawa wypowiadać się negatywnie o nim bo "go nie zna" to równie wychwalanie nie ma sensu przez osoby które go również nie znają, osobiście. jedyne co możemy ocenić to wizerunek jaki kreuje w filmach i wywiadach, ale to jest tylko poza nic więcej.
to czy komuś się on podoba czy nie to tylko indywidualna estetyka, to czy ktoś lubi jego grę opiera się na tym samym, a stwierdzenie że jest odstręczający to po prostu kulturalne kurtuazyjne zagranie od stwierdzenia że jest specyficznie brzydki
nie kumam o co ci chodzi, nie każdy komentarz negatywnie wyrażający się o danej osobie musi być trollem, może wypowiedz myszszatej nie była najwyższych lotów, ale jednocześnie była w granicach

AiWoods

Jeżeli twoim zdaniem kulturalnie jest opisać nieznanego człowieka tak jak myszszata to zrobiła to gratuluję niskiego poziomu, bo odstręczający czy szpetny to nie jest miłe określenie. Myszszata naskoczyła też na post siema_filmaniak
negatywnie, a ja jak już coś powiem to jest niby przesada. Przecież nikt z was na pewno nie chiałby usłyszeć o sobie, że jest odrażający. Nie będę komentowała postów myszszatej, bo to nie ma sensu ona i tak nie będzie kulturalna. Zastanawiam się ile wy macie lat?

Megawiki2001

no niestety Cuberbatch wybrał taki zawód a nie inny, że jest narażony na krytykę z każdej możliwej strony za wygląd, grę, kreacje, maniery, etc. nie śądzę żeby to robiło na nim specialnie wrażenie, po tylu latach, nawet sam sobie z tego drwi
nie kumam o co chodzi ludziom na fw ciągle wszyscy chcą słyszeć tylko pozytywne komentarze, a dyskusja polega nie tylko na przyklaskiwaniu sobie nawzajem, ale na patrzeniu na problem z kilku stron. nie bierz tego tak strasznie do siebie. nie miałam na myśli tylko stylu jaki użyła myszszata ale sam fakt, że nie wychwalała go pod niebiosa, ale ośmieliła się wyrazić swoje zdanie niezgodne z większością ludzi piszących tutaj

AiWoods

No spoko. Tylko, że ona już bardzo długo ciągnie ten temat który jest niepotrzebny. Znowu zaczęła swoją głupią gadkę. No dobrze jej się on nie podoba ok może, ale pisać,że jest odstręczający to przesada albo, że strach włączyć telewizor. Tak wcześniej napisała. Problem jest w tym, że ona ocenia go po wyglądzie. Gry aktorskiej nie bierze pod uwagę. Ona w ogóle go nie wychwalała. Tylko ciągle pisze jakieś obrażające jego i fanów posty. Nie odwracaj kota ogonem.

myszszata

Chciałam się tylko upewnić, ponieważ jeżeli faktycznie masz 53 lata, to nie rozumiem po co wdajesz się w takie jałowe dyskusje z Megawiki2001, niby szkoda Tobie czasu a nadal odpowiadasz i po co na wstępie ten sarkazm w stosunku do mnie - 'bardzo błyskotliwe spostrzeżenie', jeżeli nawet nie wiesz po co zadałam Tobie te pytanie; na dodatek Twój zwrot 'debilna fryzurka' - odpowiednio użyty zwrot przez osobę w Twoim wieku.

a_h28

myślę, że jego uroda w ogóle nie wchodzi tutaj w grę, laski lubią gości z charyzmą i tajemnicą, którzy niekoniecznie zaliczają się do przyjemnych dla oka, potwierdza to fakt, że dopiero zrobiło się o nim głośno po sherlocku

oyasumi9

"Niegrzeczny chłopiec", obiecuje wyrwanie z szarej codzienności, w sumie takie taki czar to dla aktora skarb, cenniejszy od rysów sensu stricto.

oyasumi9

Masz rację. Największe branie wśród kobiet nie mają przystojniacy, ale faceci z charyzmą. A jeśli jest to przystojny facet z charyzmą, fajnym poczuciem humoru, dystansem do świata to już zupełnie nie może się opędzić od chętnych lasek :)