Benedict zaręczył się z Sophie Hunter! :) I wygląda na to, że to sprawdzona informacja, bo podał ją
nawet The Times i Sherlockology! ;)
http://www.thetimes.co.uk/tto/life/celebrity/article4258269.ece
Już oficjalnie media piszą o ciąży. No i wyjaśniła się przyczyna niespodziewanych, zaskakujących zaręczyn.
Wiec to juz oficjalne? Super bardzo sie ciesze, gratulacje dla nich napewno beda wspanialymi rodzicami :)
Oficjalne-nieoficjalne, sami zainteresowani jeszcze nie potwierdzili, ale informacje (w zasadzie przecieki od anonimowej osoby z ich bliskiego grona przyjaciół) pojawiły się już w listopadzie. Ba, nasza prasa kolorowa podała to jako pewnik na okładce :-)
No wiadomo sam Benedict nie predko to potwierdzi ;) o domniemanej ciazy czytalam juz wczesniej ale tylko na instagramie wiec nie bralam tego zbyt powaznie ale te nowe zdjecia daja do myslenia :)
OK, wiadomośc potwierdziła dziś pani zajmująca się PR Bena, komentując, że przyszli rodzice są "over the moon". NIe dziwię się :-)
Równie dobrze można to powiedzieć o nim :-)
A tak na serio: bardzo chciał założyć rodzinę. Najwyraźniej ona pierwsza była na to gotowa.
Z tego co czytalam spotykali sie juz jakis czas, moze planowali jeszcze slubu ze wzgledu np na prace ale pojawilo sie dziecko a ze Ben to dzentelmen o starych zasadach no to sie oswiadczyl ;) a na serio czy z powodu dziecka czy nie te zareczyny ja sie ciesze i zycze im wszystkiego najlepszego
tak to już jest, niestety ale odkąd stał się sławny wiadomo było że nie będzie związku z miłości, bo to się nie zdarza, i w tym przypadku też się tak stało...
no bez przesady, z tego co czytalam spotykaja sie juz od chyba!!!! 2009 czy 2010 (nie pamietam dokladnie) wiec chyba jednak cos tam do siebie czuja. Jak pisalam moze nie planowali narazie !! slubu ale raczej nie biora go tylko i wylacznie ze wzgledu na dziecko (moze bobasek tylko to przyspieszyl ale moim zdaniem predzej czy pozniej i tak by sie pobrali)
może i poznali się wtedy ale nie byli cały ten czas w związku.... jak coś śmierdzi to wyczuwam to na kilometr a w tym przypadku jedzie że ho ho ... będą z tego kiedyś niezłe jaja... poczekamy zobaczymy...
Dokladnie poczekamy zobaczymy ja tam sie ciesze ze bedzie jak to ludzie wszedzie pisza Cumberbaby i zycze im jak najlepiej ;)
pierwszy raz byli razem widziani pod koniec kwietnia, a parą są oficjalnie chyba od sierpnia. W 2009 poznali się na planie, ale na pewno nie byli razem bo Cumberbatch był w tedy z dziewczyną z którą zresztą spotykał sie ze 12 lat, potem byłe jeszcze inne laski. Wszystko wskazuje na wpadkę no bo chyba by dziecka nie planowali po zaledwie 2/3 miesiącach związku.
Haha jaka interpretacja:D Kto ich tam wie.... wszystko możliwe, szczególnie w show biznesie.
Bardziej interesuje mnie premiera nowego filmu z jego udziałem niż ciąża kobiety, której nie znam. Nie jestem czytelniczką pudelków i wolałabym, żeby takie newsy nie pojawiały się zbyt często na forum o filmach. Oczywiście Benedict to marzenie wielu kobiet, więc rozumiem to zainteresowanie jego zaręczynami, jednak czy rzeczywiście ma to znaczenie w Waszym życiu? W moim to nie ma znaczenia.
Teraz sama sobie zaprzeczę i poplotkuję (chwilkę) Nie wierzę w nich jako parę, czegoś brakuje, tak jakby nie było uczucia, żadnej energii. Mogę głupoty gadać, ale ona mi przypomina bardzo grzeczną posłuszną, idealną dziewczynkę, widzieliście jak się porządnie ubiera? Jak zakonnica i oczywiście nie odzywa się, bo głos ma tylko on. Na zdjęciach wygląda na wyniosłą i drętwą trochę, taka bez temperamentu jest. Nie oceniam osoby, której nie znam, wiem, że się mogę bardzo mylić, mówię tylko o powierzchownej obserwacji. Dziewczyna jest nijaka i zbyt ułożona jak dla mnie, coś z nią nie tak. Chyba nie chciałabym z nią porozmawiać, nie wzbudza sympatii.
W moim tez nie ma to znaczenia ale lubie sobie czasem poplotkowac zwlaszcza o moich ulubionych aktorach ;) i tak zgodze sie z toba jest troche "dziwna" troche sztywna ale jak ty nie znam nie oceniam a co do ubioru hmm kwestia gustu (moze uczyli ja w domu ze porzadna dziewczyna nie powinna odslaniac za duzo i tak juz jej zostalo) i nie wiem czemu wszyscy uwazaja ze to ona go "zlapala" a moze bylo odwrotnie. Jak juz ktos wyzej napisal wiadomo ze Ben bardzo chcial miec rodzine, dzieci coz nadazyla sie okazja przedziurawil gumke i gotowe :P ;D
kasiaaa trafiła w sedno niestety, brak energii, nie widać uczucia. A tego nie dałoby się ukryć. Ben promieniował szczęściem na każdym zdjęciu z Olivią (o której mówił że jest miłością jego życia) czy tego chciał czy nie i to było bardzo widoczne. Tutaj wygląda raczej na zrezygnowanego niż szczęśliwego. Piszę to bez satysfakcji gdyż życzę mu jak najlepiej.
Taaaa. Promieniał szczęściem zwłaszcza na premierze "In the Loop". I na Evening Standard Theatre Awards w 2009. A szczególnie na wręczaniu nagród BAFTA w 2010... Na wielu innych zdjęciach też trudno się doszukać owego "promieniowania" w towarzystwie Olivii. Ludzie nie rozstają się bez powodu.
Tyle że w momencie rozstania te powody są drugorzędne...
Ludzie się zmieniają i nawet jeśli darzą się uczuciem niekoniecznie po jakimś czasie chcą być razem. Nie wchodzi się dwa razy do tej samej wody...
Fanki na tumblr już szaleją, że pijaczka, złapała go na dziecko, zero chemii między nimi i w dodatku zalecają testy na ojcostwo. Odbija już im http://queen-bee-b.tumblr.com/post/108068474927/enough-said jakie szczęście że już kilka miesięcy temu mi się znudził i tego nie przechodzę. THANKS GOD !!!
Skoro Benedict Ci się znudził, to daj może już spokój tematowi... Tumbrl nie jest krynicą mądrości ani nie ma monopolu na informacje. Ludzie wolą się podniecać plotkami niż pomyśleć. Sophie Hunter jest osobą o ugruntowanej pozycji zawodowej i statusie materialnym i naprawdę nie musi polować na męża i alimenty. James Rhodes ostatnio podzielił się swoją radością, że po jego weselu związały się aż trzy pary na tym weselu obecne. Efekt synergii zadziałał. Sławni i bogaci pod tym względem zachowują się tak samo jak Nowakowie i Smithowie.