*damon na październik zaplanował pierwszy występ swojego nowego zespołu the good the bad and the ugly. nie da się ukryć, że chłopak ma talent i charyzmę, ale czy uważacie, że dobrze robi pakując się w coraz to nowe zespoły? nie lepiej, żeby został przy blurze i dalej tworzył na jego korzyść? prawda, że gorillaz tworzy inną muzykę niż blur (więc zapewne the good... też będzie nieco odmienny stylem), ale nagrywając dla jednego zespołu zapomina o drugim...
*ups, pomyłka, ale poprawiam zanim ktoś zauważy... oczywiście ten nowy zespół nazywa się the good the bad and the queen :) wybaczcie
wiesz, też bym wolała żeby został przy blur, z drugiej strony to jego decyzja, ja tam jestem strasznie ciekawa co mu z tego wyjdzie, czekam na singiel. jeżeli to damon, to musi być dobre :p
I jest dobre ;) Przynajmniej Herculean - na parklife.pl jest link do ściągnięcia. GORĄCO POLECAM! ;P
spodziewałam się czegoś lepszego szczerze mówiąc.
no ale nie można zaprzeczyć, że to jest niesamowite :) trochę mi przypomina piosenki air.
*hmmm... ciężko ocenić :/ po pierwszym przesłuchaniu takie troche nijakie, bardzo spokojne, relaksujące. ale jeszcze nic nie stwierdzam :)
*HERCULEAN WYMIATA!!! słucham tego na okrągło od wczoraj i nie mogę się doczekać całej płyty! (impatient)
*już wiem, że moja przedwczesna miłość do tego zespołu była w zupełności uzasadniona! z każdą kolejną piosenką, którą słyszę jest coraz lepiej. "back in the day" oraz "mr whippy" są wspaniałymi piosenkami! jezuuu... DAJCIEŻ MI JUŻ TĄ PŁYTĘ!!!
najlepiej, żeby Gorillaz dalej tworzył...
na marginesie-nie uważacie, że ta nazwa dla zespołu trochę za długa?
Ten zespół póki co nie ma nazwy. The good, the bad and the queen to nazwa płyty którą można na razie (do jakiegoś tam dnia) na ich stronie w MySpace a nie zespołu. Mówiono o tym w jakimś wywiadzie. I wspominali, że to głupia nazwa dla zespołu.