Blur

10
2 oceny muzyki
powrót do forum osoby Blur

*damon na październik zaplanował pierwszy występ swojego nowego zespołu the good the bad and the ugly. nie da się ukryć, że chłopak ma talent i charyzmę, ale czy uważacie, że dobrze robi pakując się w coraz to nowe zespoły? nie lepiej, żeby został przy blurze i dalej tworzył na jego korzyść? prawda, że gorillaz tworzy inną muzykę niż blur (więc zapewne the good... też będzie nieco odmienny stylem), ale nagrywając dla jednego zespołu zapomina o drugim...

ols_2

*ups, pomyłka, ale poprawiam zanim ktoś zauważy... oczywiście ten nowy zespół nazywa się the good the bad and the queen :) wybaczcie

ols_2

wiesz, też bym wolała żeby został przy blur, z drugiej strony to jego decyzja, ja tam jestem strasznie ciekawa co mu z tego wyjdzie, czekam na singiel. jeżeli to damon, to musi być dobre :p

ols_2

I jest dobre ;) Przynajmniej Herculean - na parklife.pl jest link do ściągnięcia. GORĄCO POLECAM! ;P

JLK

spodziewałam się czegoś lepszego szczerze mówiąc.
no ale nie można zaprzeczyć, że to jest niesamowite :) trochę mi przypomina piosenki air.

green_agata

*hmmm... ciężko ocenić :/ po pierwszym przesłuchaniu takie troche nijakie, bardzo spokojne, relaksujące. ale jeszcze nic nie stwierdzam :)

ols_2

*HERCULEAN WYMIATA!!! słucham tego na okrągło od wczoraj i nie mogę się doczekać całej płyty! (impatient)

ols_2

*już wiem, że moja przedwczesna miłość do tego zespołu była w zupełności uzasadniona! z każdą kolejną piosenką, którą słyszę jest coraz lepiej. "back in the day" oraz "mr whippy" są wspaniałymi piosenkami! jezuuu... DAJCIEŻ MI JUŻ TĄ PŁYTĘ!!!

ols_2

najlepiej, żeby Gorillaz dalej tworzył...
na marginesie-nie uważacie, że ta nazwa dla zespołu trochę za długa?

użytkownik usunięty
ols_2

Ten zespół póki co nie ma nazwy. The good, the bad and the queen to nazwa płyty którą można na razie (do jakiegoś tam dnia) na ich stronie w MySpace a nie zespołu. Mówiono o tym w jakimś wywiadzie. I wspominali, że to głupia nazwa dla zespołu.

użytkownik usunięty

Tak, wiem, ostattnio się dowiedziałam o tym.
To teraz pytanie: jaką i czy zespół będzie miał nazwę?