Bogusław Linda

8,1
68 749 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Bogusław Linda

Wydaję mi się że Boguś ma ciut mniej niż 178 cm wzrostu,jak myślicie ile on ma?

artur4114

Mi też się tak wydaje, myślę że ma gdzieś ok. 175 cm. Np w filmach, gdzie występuje razem z Markiem Kondratem widać, że są mniej więcej tego samego wzrostu.

użytkownik usunięty
artur4114

Zajcew bez przesady, obejrzyj sobie Psy, widać że Boguś jest troche wyższy jednak, Kondrat ma około 170, Boguś pewnie te 175, możliwe że w młodości miał te 178, z wiekiem można stracić nawet 5cm.

użytkownik usunięty
artur4114

Wycofuje jednak to co pisałem, widziałem wczoraj Bogusia na żywo i jednak na 100% ma te 178cm.

serio?
Ktoś kiedyś mówił że widział go na żywo i był niski.... skąd wiesz że 178?

Mozna wiedzieć gdzie go widzialeś?

użytkownik usunięty
artur4114

Pod Warszawską Szkołą Filmową.

A skąd ta pewność,może mieć np 176-177?
Niektórzy mówią że ma 175 cm itp

użytkownik usunięty
artur4114

Najlepiej spytać samego Bogusia;p ja mam 176 i był ode mnie odrobinę wyższy;)

użytkownik usunięty
artur4114

Pozatym Artur4114 zwróć uwage w Psach2, Artur Żmijewski ma 182 a Boguś jest od niego tylko nieznacznie niższy, Marek Barbasiewicz ma 180 a Boguś jest minimalnie niższy, są takie sceny gdzie stoją obok siebie i łatwo zauważyć:)

artur4114

1.78 można w necie znaleźć.

artur4114

myślę, że obecnie ma mniej, człowiek się "kurczy" z wiekiem... Jednak w czasach chwały pewnie miał tyle ile się podaje. Typowy średni wzrost - nie wysoki, ale też na pewno nie niski.

artur4114

ma 178, jeszcze mogę Ci podać wagę jak chcesz ;) 74kg
jednak faktem jest, ze w filmach Boguś wygląda na niższego, ja bym mu dał z 173cm, ale z niektórymi aktorami tak jest, ze w filmach wygladaja na nizszych albo wyższych

BlackShit

tą wagę to z "Reich'u" wziąłeś? :D

baron666

taa :)