Borys Szyc

Borys Michał Michalak

7,0
48 912 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Borys Szyc

Za ambicje daje troje .Tak, facet jest ambitny bo napewno wie ze dupa z niego nie aktor ale stara sie jak najwiecej grac aby podszlifowac warsztat :).Chyle czola Borys po Kac Wawa utwierdziles mnie tylko ze jestes pajacem a nie aktorem

dzidek_skadkolwiek

Typowy zaściankowy jakże polski post. On nie musi nic szlifować w Oficerze zagrał zayebiście pajacu !

Szkoda że przed jego napisaniem nie pomyślałeś, że gdyby Szyc zaczął wybierać co lepsze filmy w których mógłby zagrać, to w końcu w niczym by nie zagrał, bo przecież na dzień dzisiejszy w Polsce nie kręci się żadnych dobrych filmów !
Nie zapominaj że aktorstwo to zawód.

tomucho77

No i co z tego ze w " Oficerze" wg ciebie dobrze zagral skoro poza tym daje ciala?Jest poprostu slabym aktorem i nie musisz mi tlumaczyc ze aktor to zawod bo ja to wiedzialem jak ty jeszcze bawiles sie psimi kupami w piaskownicy.Borysek nie jest poczatkujacym aktorem ktory powinien sie lapac byle czego zeby zaistniec bo z tego co wiem to jest chyba jednym z najlepiej oplacanych aktorow w polsce wiec moglby sobie darowac szmiry ..
Na szczescie jak sie okazuje Polska to nie jest jeszcze tak bardzo ciemny narod (wnioskuje to po niezbyt cieplych komentarzach w kierunku Szyca) i wiekszosc ludzi nie widzi u niego wiekszego talentu aktorskiego.Niestety jest jeszcze druga grupa ludzi tzw "Nieskomplikowani" ktorzy ubostwiaja wrecz tego drewnianego kolezke.Ty chyba do tej drugiej niestety nalezysz .Przykro mi i zycze przejrzenia kiedys na oczy ...

dzidek_skadkolwiek

A ty niestety należysz do kategorii wielkich znaffców filmowych skoro tylko dla ciebie istnieje tylko pięciu aktorów.

Idź w piz.du pajacu takich jak ty jest na pęczki na FW ... szkoda na ciebie czasu.

tomucho77

Jaki chojrak ,chyba zaraz bedzie kogos bil po buzi .Mam z ciebie dobry ubaw dzis...

użytkownik usunięty
dzidek_skadkolwiek

Z pewnością przodkowie Szanownego Pana Tomucho również lubili okładać się niczym rycerze - w kaskach, tarczach oraz przy pomocy takich gumowych mieczy. Pozdrawiam serdecznie.

Również pozdrawiam, tylko uważaj żeby ci włosy między palcami nie wyrosły od tych "gumowych mieczy".

użytkownik usunięty
tomucho77

Pięknie pragnąłbym podziękować Szanownemu Panu za porady, jak mniemam powstałe w wyniku autopsji, niezmiernie rad będąc, możność posiadając z Szanownego Pana doświadczeń korzystać. Pozdrawiam serdecznie.

Najdroższy Panie Smoking jestem mężczyzną więc nie używam "gumowych mieczy", ale jeśli chcesz to mogę ci zaproponować sesję u mojej koleżanki ?

użytkownik usunięty
tomucho77

Powiało grozą, proszę Szanownego Pana. Pozdrawiam serdecznie.

Czemu grozą Szanowny Panie ... raczej przyjemnością ?

użytkownik usunięty
tomucho77

Pańska koleżanka gumową bronią władać raczy, jak pozwoliłem sobie mniemać, proszę Szanownego Pana? Pozdrawiam serdecznie.

Szanowny Smokingu ona perfekcyjne włada "gumowym mieczem" ... pała wciąż nabrzmiała gdy się patrzę na tej władanie.

użytkownik usunięty
tomucho77

No nie wiem, proszę Pana, jestem katolikiem. Pozdrawiam serdecznie.

Proszę Szanownego Pana księża to więksi ruchacze niż sobie wyobrażasz.

użytkownik usunięty
tomucho77

Pogratulować Szanownemu Panu doświaczeń, jednak pozwoli Pan Szanowny, iż pozostanę przy katolickich Damach. Pozdrawiam serdecznie.

Najdroższy Panie Smoking księża to też mężczyźni i czasami muszą spuścić z krzyża.
Przez 12 lat byłem ministrantem, aż do momentu kiedy przypadkiem nakryłem w zakrystii księdza wikarego jak jechał zakrystiankę od tylca. Od tego momentu nie jestem już ministrantem, ale nadal jestem katolikiem.

Oglądanie pięknych pań gdy wojują "gumowymi mieczami" to nie grzech.

użytkownik usunięty
tomucho77

Jestem pewien, iż zaszło naówczas jakieś horrendalne nieporozumienie, proszę Pana. Pozdrawiam serdecznie.

Żegnam i Pozdrawiam, oraz życzę przyjemnego odmawiania różańca z ojcem Tadziem +

użytkownik usunięty
tomucho77

Szanownego Pana upodobania nie należą do moich, proszę Pana. Pozdrawiam serdecznie.

Na przyszłość Panie Smoking nie radzę wchodzić w jakiekolwiek dyskusje z ludźmi pokroju tomucho77 (czyt. z ludźmi ubogimi intelektualnie), bo kończy sie to nierzadko niepotrzebnym pogorszeniem wiary w rodaków. Nieraz miałem do czynienia z tym flimonem o wątpliwej proweniencji, gdy po rzetelnym rozpoczęciu dyskusji musiałem czytać rewelacje o mojej matce. Nie ma się jednak co dziwić, najprawdopodobniej są one autobiograficzne, tomucho77 stara się przedstawić swoją sytuację rodzinną (matka uprawiająca najstarszy zawód świata) w niezrozumiałej dla mnie formie trzeciej osoby. Pozdrawiam.

Vaylander

Na przyszłość kuta*si łbie to szacunkiem zwracaj się o mojej matce.

Takimi tekstami nie zgasisz mnie.
Wcinasz się zawsze w tematy jak majtki w krok i wszyscy z tobą jadą jak z dziką świnią. Wyluzuj kuta*si łbie śniegowy bo już całe forum śmieje się z ciebie, a ty dalej robisz z siebie debila większego niż jesteś w rzeczywistości.
Idż szybko do lekarza bo poziom zatrucia twojego organizmu azbestem przekroczył poziom krytyczny. Odpocznij też trochę, najpierw 12 godzin prujesz azbest a póżniej ciebie prują za marne kilka dolców, chudzinko, jesteś Polakiem nie przynoś wstydu i odpocznij trochę, poczytaj co wypisujesz i przeanalizuj twój zryty mózg. WSTYD I HAŃBA DLA NARODU POLSKIEGO.

tomucho77

Oto poziom szympansa zwanego tomucho77. Pogratulować rodzicom wychowania, najprawdopodobniej reprezentują oni jednak ten sam poziom intelektualny. Nie pozdrawiam.

Vaylander

Twoi pierworodni nie prezentują żadnego poziomu skoro nauczyli ciebie jak wyzywać czyjeś matki i ojców.

Vaylander

Prosze nie obrazaj szympansow, przeciez tomucho moglby im wybierac gnidy z siersci chociaz i to byloby dla niego zbyt skomplikowane.Koles ma intelekt raczej biedronki skoro nazywa rodzicow pierworodnymi..

dzidek_skadkolwiek

Skoro ja mam intelekt biedronki to ty co sobą reprezentujesz pisząc takie teksty "A po co mam sie walic w leb?Ciebie starzy bo lbie lali i spojrz co z ciebie wyroslo...i tak wogole to idz turlac dropsa dzieciaku..."

ps.
Wiesz co oznacza słowo "pierworodny" intelektualisto ?

tomucho77

Nazwales mnie pajacem wiec nie pozostalem dluzny i napisalem co napisalem jezykiem takim zeby latwiej bylo ci zakumac.(nie uwazam sie za intelektualiste ).Jesli chodzi o pierworodnego to nie sadzilem ze kiedys bede musial tlumaczyc komus znaczenie tego slowa i nie mam zamiaru tego robic ,zreszta sprawiasz wrazenie kolesia ktoremu trzeba tlumaczyc na jablkach a w poscie to sie nie uda .Zapytaj dziecko z podstawowki ,powinno wiedziec

tomucho77

Ach pardon to nie tobie napisalem tylko pankowi.pomylka .widzisz?ty mnie obraziles a ja mialem na tyle kultury zeby cie w odwecie nie zmieszac z blotem a ty mnie probujesz umoralniac.Zalosne...

dzidek_skadkolwiek

Ty nazwałeś pajacem Szyca to ja nazwałem pajacem ciebie proste. Dla mnie osoby trzecie są tak samo ważne jak osoby pierwsze.

tomucho77

No naprawde dobre uzasadnienieOto najwiekszy fen Szyca w tym kraju:).Wlasnie z toba skonczylem bo dalsza rozmowa nie ma sensu..

dzidek_skadkolwiek

Skończyć to możesz ze sobą, a mnie to możesz pocałować tam gdzie słońce nie dochodzi.

Vaylander

To prymityw i zero intelektualne. Myśli, że jak ma dwa "łby", to stał się jakimś mędrcem kinematografii(bo dodał sobie jakieś informacje znalezione w goole do FilmWebu). Generalnie większość ludzi z "łbami" to totalne prymitywy, choć oczywiście nie wszyscy. Mają fory u moderacji, mogą bezkarnie obrażaćinnych, bo to jedno szambo.

dance_macabre

Popie*rdółko Vaylandera gdyby nie te łby o których piszesz że są prymitywami to ten portal by nie istniał, to dzięki tym prymitywom FW istnieje nie zapominaj o tym.

Ja nie mam żadnych forów to Vaylander ma fory ciągle zgłaszam te jego wypociny w których lży aktorów i aktorki, spamuje, wyzywa matki i ojców tych wszystkich użytkowników którzy nie są po jego myśli. Prawie każdy jego post to obelga i wulgaryzmy III

Żal mi ciebie skoro mnie uważasz za prymitywa, a podziwiasz tego trolla który cały czas prawi o fekaliach.

tomucho77

Nie podziwiam go, a z tego co zauważyłem to wy, towarzyszu, obrażacie jego i moją skromną osobę. Moderatorami są właśnie ludzie z "łbami" i oni kasują blogi, czy może i nawet konta ludziom, bo tak im się po prostu podoba, bez żadnej przyczyny, po prostu wykorzystują swoją władzę i są złośliwi.

dance_macabre

Gościu ciebie zacząłem obrażać dopiero wtedy kiedy ty mnie zwyzywałeś, a Vaylandera będę obrażał i tępił dopóki nie zniknie jego swąd z FW.
Takich trolli którzy wyzywają czyjchś ojców i matki należy traktować tak samo.

Tu masz przykłady wypocin tego pokurcza:

"Czego tu zazdrościć? Tego, że twoja matka jest prostytutką?";

"Twój ojciec? Czemu? Tylko dlatego, że swoim penisem rozpychał twoją waginę durniu bez szkoły?";

"Rozumiem, że swoją rozepchaną penisem ojca waginą sie już nie podpisujesz?";

"Fekalia (czyli jak to pięknie określiłeś swoim chłopskim językiem 'gówno') to co najwyżej pokarm twojej matki, a nie Gothic.".

tomucho77

Prawda jest taka, że gdybyś nie miał "łbów", większość Twoich wpisów lądowałaby w koszu, towarzyszu.
A jeśli obrażałeś grę Gothic, to naprawdę mnie nie dziwi reakcja Pana Vaylandera, choć może użył nieco niefortunnych słów.

dance_macabre

Pierwsze trzy nie dotyczą gry Gothic.

Co się tyczy tej kasacji blogów, blokowania kont to nikomu nic się podoba i nie robione to jest dla jakiegoś tam widzimisie.

Konta i blogi bez żadnej przyczyny nikt ci nie zablokuje i nikt nie wykorzystuje swojej władzy na FW.
Gdyby ci pokrzywdzeni właściciele tychże kont i blogów usuwali systematycznie wulgaryzmy takich TROLLI jakim np. jest pan Vaylander, to nikt by ich nie zablokował i nie usunął by ich blogów.

tomucho77

Dobra, dobra, blogi są usuwane bez żadnych ostrzeżeń, zastrzeżeń czy uprzednich uwag o zmiany w miejscach, gdzie rzekomo łamany jest regulamin. Osoby całkowicie pozbawione agresji i wulgaryzmów wypowiedziach mają usuwane konta, jak np. Efrel89(czy jakoś tak), bo jakiś cweluch z "łbem" jej nie lubił, czy nie podzielał jej opinii(a może jakaś koleżanka mu podpowiedziała). Z kolei ktoś taki jak 0wner2 funkcjonuje na FilmWebie bez problemów, mimo, że ciągle obraża dyskutantów, a jego blog obfituje w wulgaryzmy, agresję i pomówienia, a blog ten prowadzi bez żadnych problemów od co najmniej roku.

Zatem daruj sobie to żałosne podlizywanie się miernotom z "odznaczeniami".

dance_macabre

Ja nikomu się nie podlizuję ! Ownera2 też już kilka razy zgłaszałem, co się tyczy pana Vaylandera to przestudiuj jego wypowiedzi i jego blogi a zobaczysz z kim masz do czynienia.

Vaylander

Haha. Tomuszko sraluszko te brednie o azbeście i ameryce truje od roku na okrągło.
Marzy mu się ameryka, i boli go tylko to że mieszka na wsi, gdzie psy dupami szczekają, elektryczności brak, a lampy są ale tylko naftowe.

TheWitcher_666

I jak uzbierałeś tą kasę za te prucie azbestu ? kiedy przylatujesz do Polski ?

tomucho77

Jak uzbieram dla ciebie na nowe gumofilce i widły.

dzidek_skadkolwiek

Znow pierdo..... baran ktory oglada takie szmiry jak gangi nowego jorku dno a o polakach wypisuje takie bzdury!!!wes sie pier.... w łeb baranie te twoje filmy z 93 nadaja sie na smietnik

panek_kreatyna

A po co mam sie walic w leb?Ciebie starzy bo lbie lali i spojrz co z ciebie wyroslo...i tak wogole to idz turlac dropsa dzieciaku...

dzidek_skadkolwiek

Dzieciaka to masz w spodniach baranie!hehe

panek_kreatyna

Dlaczego w co drugim poscie piszesz hahaha?jestes nienormalny czy tylko glupi?czy myslisz ze w ten sposob to co piszesz stanie sie smieszne?musze cie rozczarowac bo tak sie nie dzieje..

dzidek_skadkolwiek

Dlaczego pisze heheheh? hmm.. zeby taki GŁUPI BARAN jak ty miał zagadke i własnie o tym pisał a nie o filmie.Ale juz wiem ze jestes zbyt głupi zeby to zrozumiec .

panek_kreatyna

Ale tu nie dyskutujemy o filmie tylko o "aktorze", czyli ty nawet nie wiesz o czym tu jest mowa.Powinienes jak najszybciej zniknac z FB i dokonczyc podstawowke wtedy sprobowac ponownie wlaczyc sie w dyskusje bo poki co to myslenie nie jest twoja mocna strona..przeczytaj swoje posty dokladnie to moze skumasz o czym mowie..

panek_kreatyna

Ten śmieć nie jest Polakiem, to czosnek.

dance_macabre

Generalnie CHU..... mnie to interesuje wazne ze dobry aktor!!!!!

dance_macabre

A po drugie naucz sie czytac nastepny glab urodzony w lodz! masz napisane jak woł!